Înscrie-te la seminarul gratuit despre influenceri, din cadrul GoMag Virtual Summit.

Date confidentiale din baza Orange Romania, deconspirate!

O solicitare adresată de un client Orange România, care conţinea date pe care compania de telefonie mobilă s-a angajat prin contract să le păstreze confidenţiale, a ajuns subiect de batjocură pe internet din nesăbuinţa sau rea-voinţa unui angajat al companiei care are/avea acces la baza de date! Fapta ridică serioase semne de întrebare asupra modului în care percepe Orange România să-şi respecte contractele cu clienţii. Persoana lezată este un teolog maramureşean.

Un story aparent amuzant

Un absolvent de teologie din Maramureş a solicitat rezilierea abonamentului de telefonie mobilă de la Orange România pe motiv că această companie de telefonie mobilă ar facilita acţiuni „diabolice”. În speţă, abonatul Orange era nemulţumit de faptul că această corporaţie nu barează posibilitatea ca abonaţii ei să apeleze alţi abonaţi cu număr ascuns. Fiind agasat de către cineva care îl deranja într-una fără a-şi arăta identitatea, maramureşeanul a decis: va lupta cu „avocaţii Diavolului”. Urmează incredibila poveste a unei cereri de reziliere care a făcut înconjurul lumii.

Cerere de reziliere contract Orange pe internet?! Curiozitatea te împinge mai departe, iar imaginea la care ajungi este un facsimil al unui document care ar fi trebuit să fie secret, conform paragrafului 12 din secţiunea Clientul al contractului de prestări servicii Orange România. Crezând că va stârni ilaritate, angajatul Orange care a făcut publică cererea maramureşeanului a încălcat norma contractuală impusă de confidenţialitatea datelor clienţilor unei companii de un asemenea calibru.

Mai multe pe Estrada Maramureseana.

Distribuie pe:

9 comentarii la “Date confidentiale din baza Orange Romania, deconspirate!

 1. Darius Răspunde

  Omul are dreptate sa fie indignat. Nici mie nu mi se pare normal sa te sune nush cine, el sa-ti stie numarul de telefon iar tu nu. Sunt servicii absurde care incurajeaza niste fapte imorale si, de ce nu, faciliteaza infractiunile. Dar in oala asta intra si erdeeshul care nu dezvaluie identitatea celui care te-a sunat nici daca te-a amenintat cu moartea. Tara lui peste…

  Ah apropo de sursa ta, „Estrada Maramuresana”. La un moment dat scrie in articol „Pentru a nu cădea în păcatul angajatului companiei de telefonie mobilă nu declinăm identitatea maramureşeanului, pentru că imaginea lui ar putea fi lezată suplimentar. Însă vă asigurăm că acest caz este cât se poate de real.”, ca in final sa dea link-ul catre o poza de pe trilulilu, poza care infatiseaza cererea teologului, cu tot cu date confidentiale.

  Deci trebuie precizat ca cei de la Estrada sunt si ei niste ipocriti necivilizati.

 2. Eugen S Răspunde

  Darius, nu ma ataca direct. unii ar fi putut crede ca e vorba de o facatura. trebuia sa demonstrez ca e pe bune. in plus, ziarul apare in baia mare iar in text nu i-am dat numele ca sa nu isi bata joc careva de el. chiar daca motivatia poate parea amuzanta, fapta este cat se poate de grava. si nu din ipocrizie dau linkul, ci pentru a demonstra ca nu am inventat nimic. oricum am vorbit cu omul si a fost de acord. el m`a rugat in ziar sa nu dau numele, pentru ca pe net stia ca iesise deja.

 3. Andrei Monciu Răspunde

  ft urat sa faci public ceva confidential, poate fi chestie si de law suit dar nu are sanse de castig, macar poate se face cu abonament gratuit, cine stie :). E cam batut in cap tipul cu teologia lui, dar avea dreptul la confidentialitate.

 4. Eugen Stoica Răspunde

  Chiar nicio sansa nu ar avea in cazul unui proces? E totusi o incalcare a contractului…

 5. papuravoda Răspunde

  Vorbeam de atrofierea simturilor, pai frate, astia de la Orange nu au nici un D-zeu, daca nici astia nu au, culmea, atunci ce expectante sa mai avem de la politicieni?
  Totusi, sper sa fie o gluma proasta!

 6. Eugen Stoica Răspunde

  nu e o gluma proasta. e cat se poate de real

 7. Vania Răspunde

  Mă bucură ştirea, că-s pe Orange!…

 8. rudolf leonard Răspunde

  Bolnav de cancer la 24 de ani

  “Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr.

  Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot muncii pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic.

  Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici.

  Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament.

  Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donaţii în contul deschis la BCR RO36RNCB0231088855520001 (lei). va rog ajutati-ma daca nu pot sa mor

  Contact:

  E-mail: rudolfleonard@yahoo.com
  Telefon: 0757205495

  Va multumhesc anticipat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.