Înscrie-te la seminarul gratuit despre influenceri, din cadrul GoMag Virtual Summit.

A început campania?

Sigur, oricum o iei, eu sunt un chinezu. Dar blegeala care cuprinde Capitala spaţiului mioritic numai campanie nu mi se pare ca se intitulează. Mai pe la început tema trafic era cât de cât traficată de catindaţi şi mai ridica o sprânceană deasupra ochiului alegătorului. Acum nici aia nu mai coafează pe nimeni. Plictiseală maximă, letargie genuină.

Acuma să nu credeţi că vreau şi io sânge cum vrea tătucu Băsescu. El, în calitatea sa de vampir politic, din asta trăieşte. Eu nu. Dar oare astea sunt singurele variante pe care le avem ca bobor într-o campanie electorală? Sânge sau plictiseală garantată? Teoretic nu ar trebui să fie aşa. Practic aşa se întâmplă.

Campanii neprezente, candidaţi neconvingători. Sloganuri de la „ăsta merge” la „ăsta s-a trezit cu creierul la cearceaf”, candidaţi care parcă nu îşi găsesc locul în toată tevatura asta.

Slăbuţ. Plictisitor. Mai slăbuţ decât cura de slăbire a Elenei Băsescu. Mai plictisitor decât o dizertaţie despre cubismul distorsionat cromatic şi aglutinat psihocretacic…

Distribuie pe:

0 comentarii la “A început campania?

  1. Darius Răspunde

    Oho, pai atunci se pare ca in Oradea totul e muuult mai incitant! Odata avem un afacerist cu probleme grave de scriere si cu mutra de mistret. In al doilea rand avem o candidata care-si face campanie in limba maghiara, discriminand majoritatea populatiei de aici formata in proportie de 70% din etnici romani.

    Ei da, nu ne plictisim deloc! Ba chiar mai tragem cateo voma din cand in cand…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.