Înscrie-te la seminarul gratuit despre influenceri, din cadrul GoMag Virtual Summit.

Sluga dumnevoastră, domnule preşedinte…

Are un condei excepţional uneori Sever Voinescu. Mărturisesc faptul adiacent că atunci când scrie despre politică externă mă coafează foarte tare. Şi trec nonşalant cu vederea peste limbismul strategic şi peste pupincurismul exhaustiv pe care l-a săvârşit şi îl săvârşeşte cu monstruos simţ de răspundere când vine vorba de tătucul lui Băsescu.

Aşa şi cu recentele incendiatoare declaraţii băsesciene, dar pe care pe mine m-au lăsat fix nepăsator, precum un felinar stradal căruia i se pâlpâie becul din dotare de maidanezul care execută un jet obligatoriu prin preajmă…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=D8N5VnWcqSA&hl=en]

Cristoiu o face harceaparcea pe moderatoarea de la postul public de radio care a luat interviul băsescian. Haide, bre, nea Jack, ce ai cu fătuca? Un preşedinte avem doar şi trebe să îl respectăm inclusivamente pe calea undelor…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=DkBqrAUJw9k&hl=en]

Distribuie pe:

0 comentarii la “Sluga dumnevoastră, domnule preşedinte…

  1. Victor Ciutacu Răspunde

    Aproape nici nu conteaza ca respectiva „moderatoare” nici nu era pe tura ieri si ca fost adusa de-acasa, la pachet, de baietii care au anuntat conducerea RRA ca si-au pus in program o emisiune; de care ea, conducerea, habar n-avea :)

  2. zippo Răspunde

    :) pai Cristoiu nu zicea nimic decit un „yes, sa traiti” cind vb cu Felix la nitzcavai aiureli spuse de domnia sa motanul. atunci ce „moderator” mester era?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.