Relațiile împlinite acasă și la birou pot părea niște utopii. Dar să știți că există această soluție. Unora o să vi se potrivească. Altora nu. Dar merită încercat.

Chinezu. Zilnic. Minte…

Simona Ionescu a împlinit 6 luni de blogereală şi îi urez şi eu succese maxime pe linie de blog. Drept pentru care face o retrospectivă foarte mişto a scrierilor sale şi a reacţiilor stârnite şi mai face, cum să zic io să nu sune prea banal, un fel de prezentare a bloggerilor pe care ea îi consideră ca fiind de mare interes. Chinezu, ca o întâmplare fugitivă a vieţii, este şi el pe acolo. Dar cât de tare m-am distrat când am văzut cum a fost aşezarea în pagină când a scris Simona de mine :D…

Distribuie pe:

0 comentarii la “Chinezu. Zilnic. Minte…

 1. Vania Răspunde

  Să-i urăm Simonei succesuri şi aici!

  A zis-o fain pe aia cu Chinezu’ care minte, da’i brici când minte…

 2. teo.georgescu Răspunde

  Uf, pe mine, una, m-a emotionat rau! La sensibilitati d-astea nu prea rezist!
  Ma gandeam ca poate ne vedem la Harbour…stiu ca data trecuta am lipsit, din motive intemeiate, dar acu…n-ar strica. Poate saptamana viitoare va faceti si voi timp, cand aveti chef, daca aveti, daca nu, ramane pentru o alta zi ::)) Oricum, invitatia e valabila !!

 3. ametzitul Răspunde

  partidul miiinte
  partidul miiinte
  partidul minte luminatăăă…

 4. simona ionescu Răspunde

  Chinezu! Stii care era spilul?! Sa te tinem … minte! Alminteri n-aveai haz!
  Mi-au mai iesit la unele ”numere” din lista niste chestii misto, dar e greu al naibii la potriveala! Am muncit toata ziua ieri, d-aia n-am postat nimic. Cand luam pauza, mai citeam si scriam pe ici-pe-colo, pe cate un blog. Apreciati munca, tovarasi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.