21.04.2017

Lui Băsescu îi plac fustele scurte…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Când candidaţii se deosebesc după grăsime…

Dacă mi-a luat Comanescu ymterviu se cheamă că e ceva de capul meu?

Niciun comentariu încă

 1. vineri, 2 mai 2008, 03:30

  saracu base…cam atat mai e in mansarda lui, vrabiutele, turturelele, succesurile si…vesnica pomenirea ei…a blondei cu picioare lungi si fustite scurte… blonda care emite ” intrebari dificile pe la summit-uri… cum sa te oftici tu roman zmintit pe asa o priveliste duioasa…
  gata, mor de invidie, crap de nacaz si jele…fug sa tai toate fustele..ca daca e cool, ca asa e la portughezi eticheta…adio simboluri si embleme nationale…fusta scurta PUNCT .
  respecte si…felicitari pentru mesaj :)
  Sibilla

  Răspunde
 2. vineri, 2 mai 2008, 09:42

  Bine ca nu e gay. Desi as fi curios sa stiu ce tinuta, coafura si machiaj ar impune.:D

  Răspunde
 3. vineri, 2 mai 2008, 17:03

  Nu era chiar asa o noutate: scrute si blonde :)

  Răspunde
 4. sâmbătă, 3 mai 2008, 00:57

  Chinezule: vad ca te-ai reprofilat pe stiri Antena3. Deci :) care-i stirea aici? Aha…ca asa se obisnuieste sa fie realizate invitatiile cam peste tot in lume? Tare stirea. Ai un cos sa o dam unde ii este locul? Haidi bre ca asta-i campanie electorala a lui Felix. Chiar trebuie sa punem si noi botul la toate? Subtire si rautacioasa informatia. PS Repet ca nu votez nici cu mama lui Becali si nici cu Basescu, dar am greata cand vad manipulari din astea grosolane. Nu din partea ta, precizez. Tu esti chinez si nu ai legatura cu poporul roman :P . Oana are insa si ea este fanul oamenilor lui Felix. Pacat. Eu as paria doar pe calul castigator, nu pe toate martoagele care mananca jar in speranta desalata de a fi incalecate de fat frumos si de a zbura ca vulturii.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *