Relațiile împlinite acasă și la birou pot părea niște utopii. Dar să știți că există această soluție. Unora o să vi se potrivească. Altora nu. Dar merită încercat.

Românii îşi cumpăra arme nu castraveţi din Bulgaria

Păi ce să facă rromul din Craiova cu castravetele? Că doar nu îl pune pe oponentul să îngurgiteze dicotiledonaţi până i se sparg geamurile la maşină…

Deci, cum ar veni, merge românu la Nisipurile Aurii, face un pipi în mare pe acolo, sparge vreo trei sticle de bere şi vreo două borcane cu castraveţi şi, la întoarcere, îşi ia ca suvenir un pistol acolo, să aibă şi el.

Nicolae Marinescu, comisar şef Serviciul Arme şi Explozivi: Izvorul acestor arme este Bulgaria. Ele sunt arme de provenienţă turcească, se comercializează absolut la liber în ţara vecină, deci în Bulgaria. Practic, orice cetăţean român care călătoreşte în această ţară îşi poate achiziţiona o astfel de armă de la un dealer autohton, asta e o problemă. A doua problemă e aceea că urmarea faptului că suntem, ca şi Bulgaria, ţară a Uniunii Europene, după cum se ştie controalele la frontierele comune lipsesc, noi nu facem controale la frontiere decât în momentul în care avem indicii despre anumite fapte comise de anumite persoane.

Distribuie pe:

0 comentarii la “Românii îşi cumpăra arme nu castraveţi din Bulgaria

  1. hadean Răspunde

    cred că un bizniz cu paintball ar merge la craiova..ca uns:-)

  2. moshcalifar Răspunde

    Sursa limuzinelor si viloaielor de lux in care traiesc onor domnii chestori tot la pretenii bulgari o fi ? E posibil, „spaga” nu suna a cuvant neaos, am i right ? :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.