20.07.2017

Accident în direct la Antena 3

Ce poate fi mai ironic decât să ai ceva mahăr de la poliţia rutieră în sudio şi, în timp ce gradatul explică ce şi cum e cu traficul, să ai baftă şi de un accident în direct?

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

România te iubim că ca tine nu găsim!

Un gest frumos…

Niciun comentariu încă

 1. miercuri, 30 aprilie 2008, 17:00

  Nu mi-am dat seama, accidentul se petrecuse deja inainte sa inceapa filmarea?

  Răspunde
 2. shorty85
  joi, 1 mai 2008, 12:49

  da..e clar ca tamponarea s-a produs inainte de a incepe filmarea…ideea e ca nenea ala din studio se pare ca n-a mai iesit de mult pe strazi sa vada ce fac subalternii lui….dar nu ma mira…politia rutiera..e militia rutiera

  Răspunde
 3. joi, 1 mai 2008, 14:57

  proprietarii masinilor si politistul au ceva drepturi la propria imagine? ca ce chestie isi permite o televiziune sa ii dea pe post fara acceptul lor? Tot ce se petrece pe strada apartine de drept televiziunilor? Cele mai interesante sint fazele in care cineva filmeaza un accident sau un scandal si la un moment dat personajul principal realizeaza ca este filmat si sare la paruiala pe cameraman. Asa rau imi pare ca nu ii paleste una de aia seaca de sa il scoata din meserie… astfel nu ar mai avea cine sa asculte indicatiile din studio de la niste mari meseriasi de televiziune care vad ratinguri si-n somn. in final sinteti toti niste otevisti dar va e jena sa recunoasteti… habar nu aveti ce sint alea stiri… si nici ce circula pe agentiile de presa sau se transmite la radio nu se cheama stiri… Hai ca m-am racorit!

  Răspunde
 4. joi, 1 mai 2008, 16:42

  Da, faina bafta. Asati doresc si eu tie.

  Răspunde
 5. vineri, 2 mai 2008, 01:17

  nenea cosmos… subscriu. Daca prin apel la dreptul la imagine nu se rezolva nimic, nu ne ramine decit sa ne dorim ca fiecare „ziarist” care a facut asta vreodata sa pateasca si el trebsoara asta, macar o data pe luna, pina s-o lecui. si nu doar asta, ci sa aiba bafta sa-i filmeze unu’ cu fundul gol la doctor, dupa operatie, sau bucati cind e scos dintr-o masina avariata – sau aplecat deasupra vreunui mormint. ori dupa ce tocma’ a fost condamnat la ceva grav sau i-a ars casa sau asa mai departe…

  Răspunde
 6. shorty85
  vineri, 2 mai 2008, 11:42

  hello….oameni buni v’ati ciucit la cap?
  atata timp cat legea o permite cameramanii isi fac meseria
  atata tipm cat esti pe domeniu public nimeni nu ma opreste sa te filmez, in plus din imaginea de mai sus nici nu se disting fetele celor prezenti la locul accidentului.
  eu zic sa mai puneti mana pe lege inainte sa sariti la gatul mass-mediei…

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *