Înscrie-te la seminarul gratuit despre influenceri, din cadrul GoMag Virtual Summit.

Din nou despre proştii care cred că trustul Antenelor a fost în pachetul negocierii protocolului PSD+PC

Trebe să fim proşti, vorba lui Diaconescu, să credem că protocolul dintre PSD şi PC s-a discutat, la nivel oficial, în termeni de îţi dau un deputat şi îmi dai 4 ştiri pozitive la Antena 1, îţi dau un senator şi îmi primeşti ce invitaţi vreau eu în 17 emisiuni la Antena 3. Asta este, evident, o prostie. Trustul Antenelor nu a fost şi nici nu a putut fi moneda de schimb.

Dar, că există mereu acest dar, istoricul Antenelor ne arată că întotdeauna şi-a protejat apropiaţii, PSD, în cazul de faţă (că despre protejarea actualilor primari de sector PNL mi-e o oarecare jenă să discut). Adică protocolul nu va aduce PSD în sala maşinilor de la Antena dar îi va deschide nişte canale mai directe de comunicare pe principiul „nu dai şi la mine ştirea aia, trăiţi-ar familia de moguli?”. Atât şi nimic mai mult.

Dar, uite că vine al doilea dar, insistenţa cu care Cristi Diaconescu îi face proşti pe cei care cred că Antenele au fost date la pachet PSDului cu ocazia prilejului protocolului este, la rândul ei, o prostie. Perfect adevărat, dar o prostie. Pentru că cei care se uită la TV şi sunt sensibili la mesajele TV au, fiecare în cotă mare şi foarte mare, acel know-how intern teribil care îi face pe toţi fini cunoscători ai dedesubturilor politicii marii şi cu care know-how se legitimizează în cercul lor mic în care vieţuiesc. Şi care, cu un tupeu şi o nemăsurată inocenţă dâmboviţeană, fac cu ochiul unul către celălalt şi aruncă aşa, în colţul buzelor, „daaaaaaaaaaa, nu e adevărat că Antenele au fost la pachet”, după care, cunoscători profunzi ai adevărului etern valabil, se egzprimă fără drept de apel „păi ce, măi, chiar ne consideraţi proşti?”.

Cam da, Cristi Diaconescu îi consideră proşti. Şi chiar sunt în mare măsură. Dar proştii ăştia votează. Şi cei mai mulţi din proştii ăştia votează în Bucureşti. Şi în Bucureşti candidează Cristian Diaconescu.

Dar vorbesc prostii, evident. Call me chinezu. Paralel şi pe lângă problemă. Sunt sigur că Diaconescu are o strategie de comunicare imperturbabilă şi că şi asta cu proştii noştrii e mai puţin proşti decât proştii lor nu e deloc o prostie…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=eMntEU1jfOM&hl=en]

Distribuie pe:

0 comentarii la “Din nou despre proştii care cred că trustul Antenelor a fost în pachetul negocierii protocolului PSD+PC

 1. Semantic Răspunde

  da, alt rateu…

 2. marian Răspunde

  stimabile chinez,
  orice protocol, pact, inţelegere sau ce dracu’ or fi semnat cele doua partide are cu siguranţă şi nişte ”clauze ascunse” care sunt de fapt sarea şi piperul unor astfel de înţelegeri; Nu-i înţeleg pe cei care iau ca atare declaraţiile celor în cauză şi nu acceptă şi altfel de scenarii. Eu unul aveam convingerea până la un moment dat cum că partidul lui Felix condus ”pe faţă de Daniela Popa” ar putea sa-şi măsoare muşchii la locale pe cont propriu, urmând ca după citirea acestui ”barometru” al popularităţii să încerce alianţe. Evident este că ”ceva” s-a semnat. Părerea mea pe această temă poate fi citită la adresa: http://herdesm.wordpress.com/2008/04/17/iuda-sau-pc-ul/

 3. Victor Răspunde

  :) Mare bandit tizul asta al meu. Uita sa spuna ca manipularea adevarata nu se face prin talk show uri. Si mai ales prin talk show uri la care se uita doi insi. Dar se pare ca el stie foarte bine care sunt dedesubturile deal ului. O fi participat la negocieri.

  Cat despre iepuras, ce sa zic decat ce am mai scris si la mine pe blog : asta nu ar castiga nici daca ar fi singurul „cantindat”. Iar vorbele din clip sunt o dovada mai mult decat elocventa.

 4. cheinrich Răspunde

  E clar! Din secventa de mai sus am inteles ca alianta PSD-PC nu s-a facut la „pachet” cu trustul de presa a lui Felix. Ceea ce nu s-a spus este de ce s-a facut. Dintr-o alianta (mai ales preelectorala) politica trebuie fiecare sa castige ceva. Deci ce a castigat fiecare dintre ei? Macar ….asa pentru urechile prostilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.