Relațiile împlinite acasă și la birou pot părea niște utopii. Dar să știți că există această soluție. Unora o să vi se potrivească. Altora nu. Dar merită încercat.

Adelin Petrişor, tată, caută-ţi alt servici…

Vă spuneam mai zilele trecute despre genialul sistem de prime de Paşte implementat la Antena 1. Şi am râs noi şi am glumit, dar la televiziunea mogulului nu prea ne-am mai gândit. Până astăzi, când se întâmplă o chestie care mi s-a părut o minunăţie de bun simţ.

Deci. După faza cu anunţul cu primele, Adelin Petrişor (lejer în top 3 reporteri din România) trimite o scrisoare de bun simţ conducerii Antenei, în care, printre altele, zice „Propunerea dvs. mi se pare oarecum corecta dintr-un anumit punct de vedere. Daca tot vor avea un caracter social aceste prime de ce nu le mariti considerabil ca cei cu salarii mici sa poata simti ceva?”. Şi mai adaugă în final „In speranta ca veti intelege mesajul meu asa cum a fost el transmis, adica fara incrancenarea unuia care sta in 200 de ron, va multumesc. Adelin Petrisor”.

Buuuuuuuuu. Deci Adelin trimite acest mail NUMAI către conducere. La care conducerea îi răspunde. Într-un mail pe care îl trimite TUTUROR angajaţilor. Şi al cărui final m-a umplut de o anumită oroare dată fiind constipaţia subită de bun simţ cu care onor conducerea îl execută pe Adelin:

„Adelin,
Esti jurnalist, ar fi trebuit sa stii -propunerea nu-mi apartine. Oricum,
esti ultimul care se poate plinge. Tocmai ai primit o prima „record”, de
merit, bineinteles!
Sorin Oancea, un manager care se preocupa sa le fie cit mai bine
„reporterilor de la stiri”.

Adelin Petrişor, tată, caută-ţi alt servici…

Distribuie pe:

0 comentarii la “Adelin Petrişor, tată, caută-ţi alt servici…

 1. hadean Răspunde

  fuckin’ ugly! se pare că asta-i luna cu cârpitul angajaţilor. despre partea cu top3, nenea chinezu, de acord, cu un amendament: nu i-am remarcat pe ceilalţi doi:-)

 2. piticu21 Răspunde

  ,mwhahahahahahahahahahahahaha

  YEAAAAAA

  Traiasca si infloreasca !! :))

 3. Andrei Monciu Răspunde

  muahahaha…rai is ma :)

 4. moshu49 Răspunde

  Stimaţi cititori, chinezu e şugubãţ şi io nu-l crez!
  Vrea şi el ca dl. Usca da’ nu ţine, bre!
  Greşesc? ;)

 5. chinezu Răspunde

  moshu49:
  io de obicei gresc
  dar de data asta ce zic e chiar adevarul
  pare o greseala
  dar e adevarul

 6. aureen Răspunde

  Ziua buna. Asta imi aminteste de o intamplare petrecuta la angajarea mea la Vdf. Dupa un training sanatos de cateva saptamani, vine si ziua testului decisiv. Zi in care primim cu totii un mail in care coordonatorul ii spunea team-leaderului: „auzi…mai are rost sa le dam test astora, ca oricum au semnat contractul, deci sunt angajati?!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.