Înscrie-te la seminarul gratuit despre influenceri, din cadrul GoMag Virtual Summit.

Antena 1, fruntaşă în întrecerea pe ramură "Care dă prime de Paşte mai mici?"

Ce mişto e să lucrezi la mogul… Să dea mogulul şi moguliţa cu euro în tine şi să funcţionezi ca un tonomat care eşti… Aşa o fi la unii. La Antena 1 nici gând de aşa ceva…

Care euro??? Care tonomate??? Care mogul??? Spre exemplu, ca să înţelegeţi mai bine despre ce vorbesc, nu-i aşa că mulţi dintre voi salivaţi că vine prima de Paşti? Dacă aţi fi angajat la Antena 1 şi aţi avea salariul peste 1500 RON aţi zice „pa, ţinem aproape” pentru că nu aţi primi nici o primă.

Pentru că „Pastele 2008 aduce cu sine si o schimbare de politica interna in acordarea primelor. Intrucat in ultimii ani primele „de Pasti” au fost acordate fara a se tine cont de criterii de merit sau performanta sau rezultate financiare ale companiei, anul acesta primele „pentru masa de Pasti” vor fi acordate doar persoanelor cu un venit total egal sau mai mic de 1.500 lei net/luna. Astfel, primele acordate au doar scopul de a veni de Sarbatori in ajutorul acelor angajati cu venituri medii si mici, indiferent de rezultatele lor profesionale. Suma acordata este de 200 lei/persoana.”

Buuuuuuuuun. Dar nu trebuie să disperaţi. Pentru că (şi aici managementul exemplar se vede cu ochiul liber şi de pe Hercinici) „pentru merite, performante, rezultate bune, proiecte reusite, initiativa, atitudine pozitiva, proactiva si efort prelungit exista o alta categorie de prime, care pot fi acordate fie pe parcursul intregului an, fie la final de an – la propunerea sefilor directi, coordonatorilor de echipe sau chiar a colegilor, cu aprobarea finala a dnei Camelia Voiculescu. Pentru aceste prime punctuale, individuale, incepand cu data de 10 aprilie, adresa la care puteti trimite propunerile este – aici era un mail dar nu îl dau că nu sunt chiar atât de chinezu. Bineinteles, nu uitati sa mentionati motivele care indreptatesc aceste propuneri.”.

Apropo, pe mailul – aici era un mail dar nu îl dau că nu sunt chiar atât de chinezu – ăla pot să îmi trimit şi io CVul? Nu să stau mult în Antene. Maxim 6 luni. Dar aş învăţa ce îmi/le poate pielea cât în 6 ani în altă parte…

Distribuie pe:

0 comentarii la “Antena 1, fruntaşă în întrecerea pe ramură "Care dă prime de Paşte mai mici?"

 1. artistu Răspunde

  Daca ma intrebai acum 6 luni de cum mi se apre trustul Intact probabil ti-as fi spus ca imi doresc sa lucrez la ei, Insa in ultimele sase luni atatea am auzit ca m-au dat pe spate. Iar treaba asta de ai scris-o tu azi se numeste ZGARCENIE SCOTIANA, la care se adauga si proverbiala NESIMTIRE ROMANEASCA! Parerea mea! :(

 2. maria coman Răspunde

  intotdeauna mi-au placut anunturile interne. :)

 3. Tiberiu Lovin Răspunde

  Maria: cum a fost cel de la Patriciu :), adica Adevarul: 3 mlioane de caciula indiferent de leafa.

 4. maria coman Răspunde

  tiberiu- mie mi-ar fi placut ala cu un salariu, dar ce sa-i faci, l-am primit doar pe asta

 5. anca Răspunde

  hehehe,sa mearga antenistii in ograda vintului,am auzit ca ala da salarii babane!

 6. ali Răspunde

  bani..pai bani sunt in Antene :) !!!
  ia uite ce zice aici doamna sefa :)
  http://www.adevarul.ro/articole/tata-nu-a-stiut-ce-suma-am-licitat-pentru-liga-i/348288

 7. copolovici Răspunde

  Nu pot sa nu remarc modalitatea foarte…contemporana de calificare la prime, cu propuneri din partea sefilor, in functie de „efort prelungit”. Cind am lucrat in antena, eu am venit la 1 aprilie si dupa cinsp’e zile luam si prima de Paste. In lumea civilizata (inclusiv in Romania), bonusurile sint vreo doua pe an, calculate in urma unor evaluari formalizate, cu indici de performanta personala si profesionala, la vedere cum s-ar zice. Au fost ani in care tot Intactul primea un miel intreg si un carton de oua, dar pe vremea aceea nu se impozitau beneficiile. De cind e prima de Paste ajutor pentru saraci?

 8. dadatroll Răspunde

  Asa

 9. nenea cosmos Răspunde

  Primele de Paste si de Craciun in Romania sint o traditie, si trebuie date, fie si sub forma unui bon de masa chior de 50 de ron, asa, de-un cozonac si-o sticla de vin. La toata lumea, indiferent de valoare. Conteaza enorm la psihicul angajatului roman ca a primit prima, indiferent de rezultatele in munca. Dar patronii romani au mincat prea multe chiftele occidentale si au platit prea multa consultanta proasta asa ca o zguduie doar pe rezultate. Primele de Paste si Craciun sint un simbol si prost e patronul care nu tine cont de asta. E modul in care o firma ureaza angajatului *Sarbatori Fericite*. Dar politica pe resurse umane neadaptata la realitatile patriei e o realitate prin multe locuri. Nu in toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.