Relațiile împlinite acasă și la birou pot părea niște utopii. Dar să știți că există această soluție. Unora o să vi se potrivească. Altora nu. Dar merită încercat.

Mă laşi, măi Cioroianule, cu demisia ta de onoare?

Deci Cioroianu a demisionat din cauza tragismului cazului Culic. Aşa şi, ce ar trebuie să facem acuma? Să cădem pe spate de cât de minunat şi de demn şi de vertical e Cioroianu? Care a executat această masivă demisie de onoare, precum o fecioară, care, dusă la zmeul cel zmeu, oftează duios pătrunsă de importanţa misiei sale?

Băi, Cioroianule, dacă erai un adevărat îţi dădeai demisia imediat după ce a murit bietul Claudiu. Nu să stai ca papiţoiul zile întregi, să faci şi rahatul ăla de conferinţă de presă cu ambasadorul Poloniei, când, de fapt, trebuia să îl chemi pe ăla şi să il ţii 5 ore în anticameră, şi apoi, într-un final mai ridicol decât pleata lui Băsescu în vântul NATO, să te dai victimă şi să demisionezi, dar numai după ce Tăriceanu ţi-a frecat ridichea public.

Adriene, băiatule, ai rata marea şansă ca măcar la plecarea din minister să faci un gest cu adevărat de băiat de salon…

Distribuie pe:

0 comentarii la “Mă laşi, măi Cioroianule, cu demisia ta de onoare?

 1. hadean Răspunde

  uite ca am mai identificat lipsa unei legi(de care bag de seama ca avem nevoie), legea impotriva utilizarii abuzive a cuvantului”onoare”.marii neamului cam violeaza cuvantul si ideea pe care o defineste el.

 2. Constantin Gheorghe Răspunde

  Poate că a greşit, poate că a vrut să spună că e o demisie de oroare! Aşa are sens! Altminteri, mai uşor cu onoarea!

 3. anca Răspunde

  tulai doamne,dapoi asta nu cred ca stie ce-i aia onoare! daca stia ,isi dadea demisia cind o facut gafa cu deportarea in desert! da’ bine ca s-o dus…!

 4. Marius Răspunde

  Cioroianu n-are dreptul la onoare, e ultimul om, iar toate atacurile din ultimul an si le-a meritat deoarece… nu conteaza, le-a meritat. Huo!

  Pe asta daca il injura toata lumea o sa-l faceti mai simpatic. Mai usor cu victimizarea pe scari…

 5. HD Răspunde

  asta cred ca a fost cel mai dobitoc ministru din istoria tarii.cred ca o sa studieze elevii despre el la scoala …la sectiunea dobitocii istoriei

 6. dadatroll Răspunde

  Deci

 7. Petrisor Răspunde

  Decat deloc, mai bine mai tarziu ;)

 8. artistu Răspunde

  Ca si-a dat demisia asta e bine. Mai tragic e cine va veni in locul lui, ca parca vad ca aduc naietii vreun trist la fel de inteligent si iar facem pipi pe politica externa Romanicii noastre dragi! ;)

 9. Andrei Monciu Răspunde

  Oki Cioroiuanule, thumbs up :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.