27.04.2017

Naşul Radu Moraru pe post de detergent universal băsescian

Ce porcărie… Adică, evident şi fără dubii, doar mie mi s-a părut aşa emisiunea de ieri, speciala cu Băsescu de la B1TV, dirijată magistral de Naşul Radu Moraru. Pentru că eu sunt un chinezu. Şi, mai evident decât evidentul pur, sunt părtinitor, echivoc şi balansoar ideatic. Şi că, de fapt, de stâng şi de drept, emisiunea a fost de o obiectivitate egalată doar de hăhăhăitul prezidenţial în re minor a satisfacţie…

Aproape am plâns când l-am auzit pe Băsescu povestind cu o imensă şi neţărmurită dragoste de animalele lui de acasă. Şi, printre lacrimi şi batistuţe umede, aproape am uitat de câinii ucişi în mandatul lui de primar general…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Omul ca bestie gânditoare…

De ce nu o să îmi placă Băsescu în viaţa vieţilor mele

Niciun comentariu încă

 1. cineva
  joi, 10 aprilie 2008, 09:47

  Mai penibil ca asta (Morar, evident) doar Liana Pastras mai este! Diferenta dintre cei doi este de IQ. In timp ce Nasul stie ce face, Liana, saraca, nu stie……

  Răspunde
 2. moshcalifar
  joi, 10 aprilie 2008, 09:55

  O voma. Si nu ma refer la emisiune.

  Răspunde
 3. moshcalifar
  joi, 10 aprilie 2008, 09:58

  UPDATE ( ca ma exprim neclar cand am draci ) Voma e Moraru.

  Răspunde
 4. joi, 10 aprilie 2008, 10:19

  pot sa spun fara sa ma mai uit in viata mea la o emisine de-a nasului (cu sau fara base) ca omul e carpit pe sacul presedintelui. ceea ce e destl de jenant mai ales ca in coltul ecranului nu scrie „cotroceni tv”.

  Răspunde
 5. anca
  joi, 10 aprilie 2008, 11:24

  de toata nesimtirea acest moraras! de altfel,daca va amintiti,si cu campania de suspendare,s-a situat fatis de partea lor(ma refer la pd -basescu,ca astia „e unu si acelasi”)! un jeg ,si el si postul unde „presteaza”!oare ce audienta o avut emisiunea,stie careva?

  Răspunde
 6. joi, 10 aprilie 2008, 15:57

  N-as fi scris daca n-as fi dat peste articol si peste comentariile voastre. Mi se pare mie sau toata lumea e contra Nasului??! Asta inseamna ca „publicul” nu e variat, ci dimpotriva… Asta e rau… pentru ca se promoveaza impresie monologului cu mai multe voci.
  Eu una urmaresc politica si talkshow-urile. Si-mi fac scarba emisiunile in care invitatii sunt ori numai pro-basescu ori numai anti-basescu. E o mizerie in tara asta, iar ziaristii tin mortisi sa fie si ei mizeri.
  UN ZIARIST TREBUIE SA FIE IMPARTIAL SI OBIECTIV. Nu scrie eseuri, nu creeaza arta literara, ca sa-si puna sufletul pe-acolo si convingerile personale.
  Asa ca astept moderatori adevarati si invitati si pro si contra. Ca sa decid singura ce sa cred si ce sa ascult… NU?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *