Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Vanghelie şi Parlamentul, via Primăria Generală, via PSD, via Mitrea, via Oprescu, via simplu pesedist

Mi-am început dimineaţa cum nu îmi place. Cu o aprinsă (şi nu prea) discuţie politică pe tema candidatului PSD la Primăria Capitalei. Şi interlocutorul meu, pesedist vechi fără funcţii, era supărat că Oprescu nu prinde nominalizarea. Şi că Vanghelie ăsta aşa, şi că Mitrea ăsta pe dincolo, şi să Geoană vai, vai.

L-am liniştit în felul meu aburitor că nu are rost să se streze cu lucruri care depăşesc puterea de înţelegere electorală a omului, simplu, din popor, din pulime şi că Vanghelie face ce trebuie să facă. Pentru el, normal, că doar nu pentru PSD. Adică el forţează candidatura sa la Primărie nu pentru că ar considera că va ajunge primar general. Ci pentru că Marean vrea să adune ce mai poate aduna pentru parlamentare. Că acolo vrea să ajungă, în Parlament.

În rest, după cum ziceam, o dimineaţă frumoasă tuturor…

0 comentarii la “Vanghelie şi Parlamentul, via Primăria Generală, via PSD, via Mitrea, via Oprescu, via simplu pesedist

  1. Vania Răspunde

    Mulţumim pentru urarea din final!

  2. hadean Răspunde

    hai că are şanse să prindă parlamentul. pa poate chiar şi un fotoliu mai spaţios de preşedinte de comisie. ba, daca ma uit la cât m-am fript până acum, hă hă hă, imi închipui deja că „oridine vă rog în sala care este, că dacă nu întrerupem şedinţa, vă rog frumos, bat în masa asta care este cu ciocanu care-l am,mă obligaţi să vă pun la punct.iar dumneavostră domnu becali mai citiţi nişte almanahe după care mai poftiţi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: