Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Lansarea lui Blaga sub ochiul vigilent al societăţii civile

Presupun că Sorin Ioniţă (îl ştiţi, cel care dă de pământ cu toţi şi toate, din pur spirit civic) a participat la lansarea lui Blaga către Primăria Capitalei din dorinţa subterfugă de a nu se întâmpla nişte acte de corupţie mizerabile (ale pesediştilor, normal) la un asemenea eveniment de o însemnătate magistrală pentru simţul civic monstruos românesc. Că doar nu a fost pe principiul am văzut lumină şi am intrat…

Că altfel ar fi de-a dreptul penibil…

0 comentarii la “Lansarea lui Blaga sub ochiul vigilent al societăţii civile

  1. Victor Ciutacu Răspunde

    Pai nu convenisem odata ca Senatul EVZ si analistii de televizor sunt neutri? Doar tonomatele-s la Intact. La ailalti s-or chema patefoane?

  2. moshcalifar Răspunde

    Ei cata rautate…cauta omul o inghetata d-aia de o recomandase GWTufis , ca deh a dat caldura si asa s-a nimerit p-acolo. Ce? Gura societatii civile sa nu deguste ceva rafinat ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: