Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Da' de pişat când ne pişăm pe flacăra olimpică?

Later edit: Au reuşit… Netoţii au reuşit… Au stins flacăra olimpică…

Serios, haideţi să o facem. Să ne adunăm toţi cei care avem de protestat împotriva a ceva, să ne deschidem prohabul şi, picătură cu picătură, să stingem mizeria aia de flacără olimpică, aşa, ca să arătam lumii cât de importanţi suntem şi cât de adevărat e adevărul pentru care ne pişăm.

Să încerci să stingi flacăra olimpică… Şi încă, aşa, la mişto, cu un extinctor pe care scrie „… de propagandă”.

Sigur, veţi spune, e dreptul lor să protesteze aşa cum cred ei de cuviinţă şi cu recuzita pe care ei o consideră de cuviinţă. La fel cum e şi dreptul meu să trag un scuipat pe fruntea lor de protestatari. Şi, vă asigur, scuipatul meu nu va fi mare mare decât ştuţul de la extinctorul „… de propagandă”…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Wgn8JA25eqg&hl=en]

Distribuie pe:

0 comentarii la “Da' de pişat când ne pişăm pe flacăra olimpică?

 1. Vania Răspunde

  Propunerea este interesantă, dar, pe cât posibil, evit să urinez cu martori…

 2. hadean Răspunde

  subscriu.
  dar mi se pare funny, chinezu protesteaza impotriva celor care protesteaza impotriva tarii lu chinezu.
  oricum, as fi preferat sa alerge cu totii goi asemeni celor care protesteaza imporiva blanurilor naturale decat sa incerce sa stinga flacara olimpica.
  probabil ar fi apreciat mai mult libertatea de expresie pe care o au (englezii astia protestatari) daca londra ar fi avut de-a face cu lampasul olimpic si ranga olimpica, asa cum a avut bucurestuiul cu relativ putina vreme in urma.

 3. moshcalifar Răspunde

  Nu pot sa-i inteleg pe cei care amesteca sportul cu politica, pur si simplu, nu pot. Iar boicoturi ? Iar fiecare cu olimpiada lui ? Trista lume…

 4. anca Răspunde

  de acord cu voi,vorba aia:una-i una,alta-i-alta. nu trebuie amestecate lucrurile!

 5. Sly Răspunde

  nimic nu mi se mai pare incredibil… dobitocii stau la panda dupa colturi si isi asteapta fiecare momentul de glorie …

 6. Andrei Monciu Răspunde

  imi place cum o zis piata…TRAFALGARRR

 7. papuravoda Răspunde

  Mie imi plac, chiar daca la un moment dat au un aer usor grotesc, oamenii au totusi opinii si constiinta istorica, la noi nu o sa intalnesti asa ceva nici in urmatorii 200 de ani!

 8. hadean Răspunde

  http://www.antena3.ro/Torta-olimpica-a-fost-stinsa_ext_47635_ext.html
  se duce dracului lumea, cu sport cu tot.nimic nu a mai ramas curat, nici macar „curăţel”. cică până la urmă au stins flacăra olimpică, la Paris. Merde!

 9. heinrich Răspunde

  Politica au amestecat-o cu sportul comunistii chinezi (in cazul de fata)! Mai de mult o amestecau si cei europeni. RDG a ramas o emblema a amestecului politicii cu sportul (intr-o tara de aprox. 16 milioane de oameni erau legitimati la diferite cluburi aprox 10 milioane de oameni sub indrumarea inteleapta a partidului). Iar acum ceea ce au facut autoritatile chineze in Tibet (inclusiv peste 100 de morti) cred ca este mult mai grav decat un protest de „stingere” a flacarii olimpice.

 10. anca Răspunde

  vad ca hadeanu mi-a luat-o inainte,tocmai voiam sa spun ce s-a intimplat la paris! nu-i bai, tot va spun ca topescu a avut o interventie (tot la antena3) de bun simt,spunea si el ca e pacat sa se amestece politicul cu miscarea sportiva!

 11. Horia-Nicola Ursu Răspunde

  hai sa-ti fac un scenariu. sa zicem ca olimpiada are loc la kiev. sa zicem ca_kievul tocmai a reprimat violent (sute de morti etc.) o manifestatie a bucovinenilor pentru dreptul de a-si folosi limba materna in scoli. sa presupunem ca_comunitatii internationale i se filfiie de mortii bucovineni. sa zicem ca trece flacara olimpica, in drum spre kiev, prin bucuresti, taman prin fata blocului tau. pai n-ai pune hidrantul pe ei, mama lor de fascisti?
  cer scuze ucrainenilor care citesc acest comentariu care e doar o ipoteza fictionala.

 12. ice© Răspunde

  toti comentati ca prostii. singurul care zice ceva inteligent e .
  cat despre cei ce protesteaza au tot respectul lumii.

  „În timpul jocurilor olimpice încetau orice conflicte politice şi militare dintre cetăţile greceşti, instituindu-se aşa-zisa „pace olimpică”.”
  ————————————————————————————————————————-
  „Boicotul olimpic a apărut la Olimpiada de la Mebourne din 1956, jocuri boicotate de Olanda, Spania şi Elveţia pentru a protesta contra represiunii sovietice în Ungaria; în plus, Cambodgia, Egipt, Irak şi Liban au boicotat Jocurile în timpul Crizei Suez.

  În 1972 şi 1976 un număr mare de ţări africane au ameninţat CIO cu boicotul Jocurilor Olimpice pentru a forţa interzicerea participării Africii de Sud, Rodesia şi Noua Zeelandă. CIO a cedat în primele două cazuri dar în 1976 a refuzat deoarece boicotul consta în protestul împotriva prezenţei echipei de rugbi a Noii Zeelande în Africa de Sud iar rugbiul nu era sport olimpic. Ţările şi-au retras echipele după începerea Jocurilor; câţiva sportivi africani începuseră deja competiţia.

  Douăzeci şi două de ţări (Guyana a fost singura ţară în afara continentului african) au boicotat Olimpiada de la Montreal deoarece i s-a permis Noii Zeelande să participe la competiţie.

  În 1980 şi 1984 opozanţii Războiului Rece şi-au boicotat reciproc Jocurile Olimpice. Statele Unite urmată de alte 64 de ţări au refuzat să participe la JO de la Moscova pentru a protesta la invazia Afganistanului de către armata sovietică. Boicotul a redus numărul ţărilor participante la 80. A fost cel mai mic număr de ţări participante la JO din 1956. Uniunea Sovietică şi alte 14 ţări din blocul estic (cu excepţia României) n-au participat la JO de la Los Angeles argumentând că securitatea sportivilor nu ar fi fost garantată.”

  PS: sper ca v-ati lamurit.

 13. ice© Răspunde

  **singurul care zice ceva inteligent e Horia NIcola Ursu**

 14. waszlaw Răspunde

  desigur, china trebuie penalizata intr-un fel… dar sportu’…

 15. Horia-Nicola Ursu Răspunde

  thanks, ice. interventia mea e ceva mai nuantata, atita tot. am incercat sa privesc problema din ambele unghiuri. din cel al pacifistilor revoltati de incalcarea unei traditii si din cel al „anarhistilor” (duaaamne, ce-mi place sintagma asta!) revoltati de incalcarea drepturilor omului in tibet. am, desigur, parti-pris-ul meu, tibetanii merita o tara. si nu cred ca o manifestare sportiva, oricit de nobila, poate justifica plecarea capului in fata imperialismului chinez, chiar in numele nobilelor ideale pacifiste ale spiritului olimpic.

 16. dadatroll Răspunde

  Mari amatori de drepturi deale omului sunteti voi mai ales cand nu trebuie sa faci mare lucru pentru ele. Da cand e de un razboi, ba, ca ala costa si mor oameni. Halal sa va fie, ca sasa mor oameni.

 17. Horia-Nicola Ursu Răspunde

  bugger off, troll.

 18. dadatroll Răspunde

  ba pea matii. Cum iti place asa?

 19. Daniel Răspunde

  well, incercati sa vedeti partea buna a lucrurilor… de exemplu aceea ca tibetanii nu o pun de atentate in genul Eta sau Hamas si ca recurg doar la asa ceva… si totusi, cata ipocrizie e sa ai sa participi la o Olimpiada intr-o tara in care drepturile omului nu sunt respectate… nu am nimic cu China, ci cu cei care clameaza drepturile omului si democratia si totusi uita de astea cand e vorba de un partener de afaceri de talia Chinei… Ca sa nu mai vorbesc si de Google, Yahoo si Microsoft… just working for our welfare… oare cum poti promova spiritul olimpic in aceste conditii? but hey, it’s just a game…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.