21.07.2017

Gâdea s-a cam săturat de Stan

I-a cam ajuns lui Gâdea. S-a cam săturat de aerele de vedetă DJ cu lap top în dotare ale lui Valentin Stan. Dar, ajunşi în acest moment al povestirii noastre, ajungem ajungând la chestiuni televizioneşti precum rating, ca să nu zicem mai mult. Pentru că da, oricum am lua-o, Stan căpitan de dedicaţii (ne)inspirate face rating. Adică, mă rog, Sinteza Zilei face rating. Cu Valentin inclus, precum TVA.

Acuma, dacă e să o luăm pe aia dreapta, nu prea ştim nici noi şi nici Mihai Gâdea cât din ratingul aferent îl aduce omu cu lap topu. Că dacă ar şti, Mihăiţă domn director ar putea lua măsuri mai acătări. Să se rişte şi să scape de Stan? Să nu se rişte şi să nu scape de Stan? Decizii, decizii…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Din copilăria unui blogger…

Contra cred că are un fan club arab…

Niciun comentariu încă

 1. vineri, 4 aprilie 2008, 11:01

  fără îndoialăă, stan munceşte un pic pentru jocul ăsta cu laptopul. dar din nefericire, de cand a descoperit muzica, munceşte serios şi la nervii mei. mie imi place gadea.imi place si cristoiu.si imi place si stan. ma rog, imi plce tot mai putin de cand a dat-o in lambada cu dedicatiile astea. nu pot sa spun daca sa+l dea afara o ba, sunt atat de irelevant pentru audienta incat mi-e jena.

  Răspunde
 2. kmi
  vineri, 4 aprilie 2008, 11:20

  Ne testezi? :)

  Mie mi-e greu sa cred ca domnul Stan nu stie ce face si, daca dumnealui ii convin coditiile/regulile jocului…sa zambim :)

  Răspunde
 3. moshcalifar
  vineri, 4 aprilie 2008, 11:29

  Chapeau pentru pregatirea omului ( lectii facute impecabil ) dar uneori se joaca cu nervii mei la greu :) All in all asta e sarmul lui, ce poti sa faci ? Dar daca te „injura” dom’ Plesu contezi , nu-i asa ?

  Răspunde
 4. vineri, 4 aprilie 2008, 11:56

  Mi-ar părea rău să dispară Stan, însă, la fel, m-ar bucura dacă ar fi mai sobru…

  Răspunde
 5. vineri, 4 aprilie 2008, 12:38

  Stan e un dobitoc, are niste aere de curcan, e un nasol, asa de destept se crede si chiar nu e nene, iar daca ar fi ar avea mai mult tact. Cand il vad imi creste tensiunea, atata ma bucur cat il mai vad pe la ANimat Planet fiindca atunci este prezentat cum e in realitate, un nebun

  Răspunde
 6. anca
  vineri, 4 aprilie 2008, 13:34

  personajul e pitoresc,ce mai tura-vura,e sarea si piperul emisiunii! cred ca in mare parte audienta emisiunii este „din cauza”(pentru contestatari)lui stan! nu cred ca gidea s-a saturat de el, ce fac ei acolo e un joc! cit despre auditiile muzicale, sa ne para bine,ne „culturalizeaza” omul:)
  a,am uitat sa intreb:mazilirea lui turcescu se „datoreaza” audientei facute de …gidea?

  Răspunde
 7. vineri, 4 aprilie 2008, 16:00

  mda. prespun c-o sa radeti de mine intensiv…
  ideea e urmatoarea: pentru mine acest domn este atat de plicticos incat, cand imi apare in fata, schimb canalul. asa se face ca, vrand eu sa povestesc cuiva cat de spontan ma plictiseste, mi-am dat seama ca nu stiu numele plictisitorului:). si am inceput ‘ala, cu laptopul, de la gidea…ala… cu mustata… ala care canta’. valentin stan, deci.
  merci :)

  Răspunde
 8. vineri, 4 aprilie 2008, 16:13

  @chinezu: emisiunea face rating mare si cu, si fara Stan; cam tot pe-acolo. daca vrei, iti trimit saptamana viitoare cifrele in fiecare zi.
  @irina & Andrei Monciu: ca sa te uiti la o emisiune cu Stan, trebuie sa fii in stare sa treci de nivelul Pokemonilor

  Răspunde
 9. vineri, 4 aprilie 2008, 16:51

  altfel spus, voi regele si resp. regina pokemon continuati sa priviti matinalul cu Andreea Spataru

  Răspunde
 10. vineri, 4 aprilie 2008, 17:35

  Ar trebui sa ne spui si cines oameni astia.

  Răspunde
 11. vineri, 4 aprilie 2008, 18:07

  acum trebuie sa fiu onorata ca m-a bagat geniul in seama? ma rog. iata-ma-s fara repere, ca nici la pokemon nu m-am uitat.

  @Sly: asta, andreea spataru e din regatul meu? nici pe ea n-o cunosc (imi dau seama ca ma repet, dar n-am incotro).

  @dadatroll: nu stii tu. este vorba despre televizor :) (sa ma contrazica unul dintre cunoscatori, daca poate)

  Răspunde
 12. vineri, 4 aprilie 2008, 18:09

  na, ca m-am fisticit si m-am incurcat in identitati. eu, femeia simpla, declar ca-s ambele irine de mai sus

  Răspunde
 13. Danny
  vineri, 4 aprilie 2008, 18:47

  E interesant,fara indoiala,ceea ce spune d-l Stan la aceasta emisiune, insa cand devine vacarmul prea mare,emisiunea devine greu de suportat,ca aseara,de exemplu.(cu Stan vorbind atat de apasat-a se citi tipand,Gadea incercand sa-l tempereze si cu un domn Cristoiu care nu mai stie cum sa reactioneze)

  Răspunde
 14. sâmbătă, 5 aprilie 2008, 00:45

  irina incep sa te ador:)) promit sa te trec in carnetelul cu idoli:)

  Răspunde
 15. sâmbătă, 5 aprilie 2008, 05:28

  Vă spun eu, domnu’ Chinezu, ascultaţi-mă pe mine, domnu’ Chinezu, ştiu eu, domnu’ Chinezu, să afle şi telespectatorii, domnu’ Chinezu, alaltăieri am schimbat canalul exact din cauza gălăgiei ăluia cu laptopu’, domnu’ Chinezu… Domnu’ Chinezu, l-a trezit şi pe Cristoiu, ce naiba!

  Pe partea cealaltă Gîdea chiar nu ştie să îl tempereze pe Stan, aici e problema. Se foloseşte un Bă! scurt şi tare după care Mucles! spus aproape în şoaptă. Privirea exprimă restul. Eu cred că Gîdea e de vină. Antenele mai au unul care îmi face vibraţii în creier dacă îl aud, pe nenea cu revista presei. Are un ton de mi se pare că la mine în balcon au avut loc toate alea. Pentru rating Stan poate fi bun, dar învăţat să nu mai umple emisia cu elementele primare de atragere a atenţiei, exact ca indivizii care pun mîna pe interlocutor ca să îi capteze atenţia. Pe de altă parte emisiunea aia fără Stan devine una tăcută, adică film mut, doar cu tonomatele cu şansonete Gădea şi Cristoiu. Heavymetalul face banii, Stan rulz! Dar să mai schimbe hitul! Sau i-a băgat oligarhu’ prea mulţi euroi deodată? Că s-a dat peste cap, zău! Nu îl scoateţi pe Stan, rămîne emisiunea fără contraste, domnu’ Gîdea!

  Domnu’ Ciutacu, care emisiune face rating mare, şi cu, şi fără? Dar dacă nu era niciodată Stan să urle la popor mai ajungea emisiunea la rating mare? Cînd o să te duci data viitoare la zoo te vei uita la cuşca leului şi dacă e leul afară, şi dacă doarme pitit înăuntru de nu i se vede nici coada. Că scrie LEUL CARPATIN pe etichetă, da?

  Răspunde
 16. sâmbătă, 5 aprilie 2008, 10:23

  Stan exagereaza de cele mai multe ori si se poarta ca un caine turbat, tinut nemancat in lant de o luna… A ajuns deja la derizoriu de mult, nu mai e un comentator politic respectatabil ci un CLOVN patetic care arunca cu vorbe inveninate cu ton INCHIZITORIAL la adresa tuturor, de parca ar fi nu stiu cine… Cind erau aici toti sefii de state si jurnalistii straini pt NATO, el tuna si fulgera la adresa tuturor, in frunte cu Basescu, adica atit de idiot e incat sa ne faca chiar el imagine proasta in fata tuturor care se uita la tv la ora aia. Ii face pe toti idioti, cretini, tembeli, pentru ca el insusi are probleme mari de tot cu NERVII si ar trebui sa se trateze. In primul rind ca nu asa indrepti pe cineva… aruncind mereu cu invectivele cele mai josnice… iar „dedicatiile muzicale” derizorii sunt de-a dreptul INFANTILE, domnule SaTAN !

  Răspunde
 17. bog306
  sâmbătă, 5 aprilie 2008, 14:47

  Cea mai buna ……personalizare …sescriere…nu gasesc sinonime la ora asta a lu` nea` Stan este cea de la Animat Planet Show ;)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *