Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Care mă lămureşte şi pe mine de ce a luat TVR 5 milioane de RON?

Recapitulare scurtă, mai scurtă decât cariera universitară a Elenei Udrea. Guvernul României aloca 5 milioane de RON (pentru cei mai europeni dintre noi cam 1,5 milioane de euro) pentru a arăta pe postul pudic de televiziune mufele celor prezenţi la summmmittttttt. Acum, că paranghelia planetară a început, se sumeţesc nişte ameţite întrebări.

1. Care e diferenţa între transmisiunea TVR şi transmisiunile Realitatea sau Antena 3? În condiţiile în care, evident, ultimele două (comerciale, ale mogulilor, tonomate) nu au primit bani din buzunarul nostru pentru aşa ceva…

2. Cât din cele 5 milioane de RON au fost folosite pentru ca TVR să cumpere drepturile de difuzare a Ligii Campionilor? Ok, recunosc, asta a fost trasă de coadă, dar aşa sunt eu, mai nesimţit, cu nesimţiţii care, din bani publici, dau 35 de milioane de euro într-un senzaţional efort de culturalizare a maselor prin sport, de parcă dacă banii ăştia ar fi fost daţi de o televiziune comercială nu era mai bine pentru toţi, inclusiv pentru bugetul statului…

3. Pe care v-a convins prestaţia lui Claudiu Lucaci? Pe mine deloc…

Distribuie pe:

0 comentarii la “Care mă lămureşte şi pe mine de ce a luat TVR 5 milioane de RON?

 1. Adrian Răspunde

  Nu stiu daca justifica sau nu banii,

  dar cam toate summiturile NATO au avut o televiziune „oficiala”, cea de stat. restul, la gramada cu restul jurnalistilor in borcan.

  Nu toti jurnalistii au acces la salile de summit. vasta majoritate are acces doar in sala de presa, cu mici exceptii. La unele evenimente mai au acces cei din „pool”, in principiu cameramani si fotografi. in rest, tv pe circuit inchis.

 2. hadean Răspunde

  1)televiziunea oficiala si de stat ar trebui sa admita o data si pentru totdeauna ca-i comerciala,(ca face comert cu statul, pe banii nostri..asta-i clar) as fi si eu mai linistit
  2)chiar si un leu daca ar fi mers intr-acolo tot e mult
  3)cine-i baiatul asta de care zisesi?

 3. tiribonflax Răspunde

  tvr si radioul public au luat bani in principiu ca sa functioneze ca medii oficiale de presa la summit. adica ei au acces tot timpul peste tot si sunt obligati sa dea imagine, audio si stire gratis tuturor celor care nu au acces la unele evenimente.

  la o buna parte dintre evenimente accesul e doar pentru cei din pool, iar restul ar trebui sa clantane din dinti fara imagini.

  obiceiul peste tot pe unde se fac summit-uri de-astea e sa se faca parteneriatul cu televiziunea publica, si doar nu era sa strice obiceiul doar pentru ca la noi televiziunea publica e de kkt.

 4. Andrei Monciu Răspunde

  hai mah fii serios, ca TVR va scoate o gramada din reclamele din timpul Champions League, banii astia is nimicuri, dar tot nu cred ca is justificati, atii pot transmite si fara banii statului

 5. manoland Răspunde

  Si vroiai sa transmita A3? Eventual cu Stan moderator principal? Iar trecerea coloanelor auto oficiale sa fie prezentata de Elisei, eventual.

  Daca nu se face summit nu e bine, ca suntem izolati in politica externa. Daca se face, iar nu e bine, ca se blocheaza sosele, se dau bani publici televiziunii publice. Excelent articolul lui Turcescu din Cotidianul din 1 aprilie! Si intristator de adevarat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.