24.07.2017

Ce nu merge când merge NATO. Leapşă universală!

Haideţi să haidem să facem un centralizator al tuturor lucrurilor care merg rău în România cu ocazia prilejului summmmmmitttttttului NATO. Şi după ce le centralizăm o să le trimitem (pe bune) lui Băsescu, Tăriceanu şi lui Cioroianu (în ordinea asta) ca un prinos de mulţumire că ne-au pus pe harta mondială a lumii planetare globalizate. Nu are importanţă dacă există o relaţie directă între adunătura NATO şi naşpeturile care se întâmplă în viaţa noastră de zi cu zi. Dăm vina pentru toate pe NATO. Că e la modă…

1. Sâmbătă dimineaţa toate posturile radio din Bucureşti mergeau ca porcu din cauză de bruiaj NATO, cred. Abia după ce am intrat pe autostradă am reuşit să le aud cum trebuie.

2. Siteurile ziarelor centrale merg în sensul că nu. Azi dimineaţa am încercat 6 siteuri. Nici unul nu presta corespunzător. Aşa că le-am citit în print, evident.

3. Cum nici şcolile şi nici grădiniţele nu sunt prezente la apel de miercuri încolo, hai români cu copii să găsim variante de îngrijit odraslele lăsate de izbelişte din cauză de NATO. Personal asta mă enervează cel mai tare…

Mai băgaţi voi ce şi cum vă enervează. Şi oricine feel free să preia leapşa asta mai universală decât ambiţiile Chinei de supraputere….

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Băiatul cu pizza, proful de la ASE şi casnica – terorişti anti-NATO!

Când te bagă Pitaru în blogroll e semn că gluma se îngroaşă…

Niciun comentariu încă

 1. luni, 31 martie 2008, 08:46

  nici telefoanele mobile nu-s prea prietenoase zilele astea.atata „retea ocupata” sau „eroare de conexiune” n-am primit nici ]n cheile lapusului, acum cinci ani cand inca nu existau celule de telefonie mobila chiar peste tot.
  si da, asta cu site-urile ziarelor m-a cam enervat si pe mine, am fost nevoit sa comentez stiri din amintiri.sa nu-ti spun ce a iesit!

  Răspunde
 2. luni, 31 martie 2008, 08:56

  În privinţa NATO, mă deranjează chiar NATO.
  Cum merg posturile de radio n-am observat…
  Nataşa nu merge la şcoală, aşa că am scăpat de problemă…

  Răspunde
 3. luni, 31 martie 2008, 09:40

  Eu o sa scriu la postarea cu ce e bine…

  Răspunde
 4. luni, 31 martie 2008, 11:19

  Eu sper ca Nato sa ne aduca daca nu bani, glorie si beneficii, macar o târă de mantuire!

  Răspunde
 5. luni, 31 martie 2008, 13:20

  eu nu inteleg de ce nu au voie salvarile pe culoarul unic.

  Răspunde
 6. luni, 31 martie 2008, 13:32

  pentru ca nimic nu-i mai important decat summit-ul asta, paraca au capiat, pe cuvant:-)

  Răspunde
 7. luni, 31 martie 2008, 14:03

  Nici Piti nu merge la scoala, deci nu ma mai chinui si cu asta. Cat despre NATO, sa se mai duca si dracu’ din partea mea.

  Răspunde
 8. anca
  luni, 31 martie 2008, 14:30

  no,io amu ce sa zic,ca fiind in provincie nu ma afecteaza nici trafic si tate cele,da tot ma deranjeaza heirupismul de care dau dovada incapabilii astia! ca pe vremea lui ceasca! curat-murdar balcanism,coane iancule. in rest duca-se pe pustii cu nato lor cu tot!

  Răspunde
 9. luni, 31 martie 2008, 15:06

  „eu nu inteleg de ce nu au voie salvarile pe culoarul unic.”
  din ce spuneau la televizor, au voie cu salvarea pe culoaru’ unic, cu conditia sa fie in misiune urgenta…”nu pentru o febra mica”-Raed Arafat

  Răspunde
 10. victor L
  luni, 31 martie 2008, 15:09

  Acum ce sa zic? la voi ba e lipsa de zapada/ba e prea mare; circulatia e infernala, NATo va deregleaza toate cele, Videanu nu e bun , ca sa nu mai zic de Basescu. Am aflat ca ,umblind prin tara,… va mirati ca pe acolo nu e ca la voi – VIP-uri, cluburi de fitze

  Răspunde
 11. luni, 31 martie 2008, 15:14

  Stii ce-i mai nasol? Ca romanii se zbat ca prostii si incearca sa pupe tot mapamondul in fund, si daca merge la americani si spune ca am vrea si noi fara viza pana la voi in tara, aia sa nici nu auda de asa ceva, lasa nene mearga ungurii, dar macar noi avem Nato

  Răspunde
 12. Dan D,
  luni, 31 martie 2008, 16:33

  Chinezule,

  cind se mai intimpla treaba cu ziarele, deshchizi un Start > Run > cmd si apoi bagi un tracert www.{ziarul}.ro si vezi unde se infunda. E posibil sa fie chiar de la provideru tau sau de la reteaua metropolitana.

  Răspunde
 13. luni, 31 martie 2008, 17:04

  Dan D:
  merci de osteneala
  dar zau daca merita sa ma ostenesc atata de tare pentru unele ziare :D
  pentru altele da, merge sistemul propus de tine
  merci

  Răspunde
 14. luni, 31 martie 2008, 22:24

  victor l: ce-i cu dihotomiile astea suparatoare, VOI (idioti, naspa, aglomerati, bla bla)/vs/NOI (civilizati, ok, bla bla)? Eu cred ca daca se facea sommetul asta in Ardeal, spre exemplu – la Baia Mare, sa zicem, se cacau toti pe ei de agitatie… Chiar daca nu sint atitea masini pe strazi, se dadea orasul peste cap la fel, daca nu si mai mult. E drept, la alta scara.
  Cit despre cum ne plingem noi, poate exista un motiv pentru care unii se pling si altii nu, unora li se intimpla lucruri, iar altii vegeteaza intr-un simulacru de viata. Ne plingem pentru ca sintem vii, nu niste placizi bolunzi si fara probleme. Iar VIP-uri si cluburi de fite sint peste tot.

  Răspunde
 15. Paul
  marți, 1 aprilie 2008, 02:09

  Pe mine m-ar interesa o intrebare legata de ce castiga Romania prin faptul ca organizeaza summitul NATO. Ca plangaciosi aud de 2 saptamani si m-am saturat demult.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *