Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Primul meu premiu ca blogger

Da, am câştigat ceva. Dar nu asta e şmecheria. Mişto e că, în sfârşit (şi aici sunt pregătit să accept preţ de 3 secunde ocările pogorâte asupra mea de cei mai culturalizaţi decât mine), voi intra şi eu pentru prima dată la Cărtureşti. În seara asta. Pe la 19.00.

5 comentarii la “Primul meu premiu ca blogger

 1. kmi Răspunde

  vad ca admiratorii tai sunt cam timizi sau io-s cea mai admiratoare, neah…

  Felicitari domnu’ Chinezu’! La mai multe si la mai mari! Premii. Le meriti si, io personal, cred ca te vor motiva, adica vei da mai mult si mai bine. :)

  Spor in toate!

 2. hadean Răspunde

  no bravos.fa tu traducerea in chineza, ca nu trebuie sa te tragi de ochi, ca mai sus:-)

 3. mihnea Răspunde

  felicitari, mon cher :)

 4. Cristina Bura Răspunde

  Felicitari Cristi….is mandra ca esti de-a meu,din Maramu´,din Baia Mare in speta….da-i náinte cu tupeu…cred ca esti printre putinii oameni cu coloana vertebrala,care nu curata oua,ci spune lucrurilor pe nume,fara frica ca isi pierde vreun loc caldut pe undeva.Bravos…te tuc….si sa stii ca data viitoare cand vii pe acasa,nu mai scapi……musai tre sa ne vedem odata!

 5. Pandutzu Răspunde

  ce vremuri chinezule :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: