Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Specialiştilor, nu vă doare sufletul?

Sigur că trebuie întrebaţi specialiştii despre treaba asta. Că poate aşa trebuie. Aşa, adică aşa cum vedeţi în pozele astea. Cu arborii ciuntiţi înfiorător în Baia Mare sub egida „toaletării”. Poate că aşa trebuie, ca să le crească frunzişul mai des sau nu ştiu ce. Dar groaznic m-am simţit când i-am văzut. M-am întristat pe loc şi m-am întors cu spatele către ei să nu îi mai văd aşa…

copaci-taiati-baia-mare.jpgcopaci-taiati-baia-mare-1.jpg

Nişte copii din Baia Mare au învelit arborii şi i-au rugat pe „specialişti” să nu îi taie. Degeaba…

copaci-taiati-baia-mare-2.jpg

Distribuie pe:

0 comentarii la “Specialiştilor, nu vă doare sufletul?

 1. Satmareanca Răspunde

  Cred că specialiştii voştri s-au inspirat de la ai noştri. Şi la noi se practică chestia asta ciudată cu chelitul de vreo 2-3 ani. Sigur că am făcut urât pe moment, dar văd că şi-au revenit frumos de anul trecut … O să-ţi treacă :)

 2. hadean Răspunde

  asta-i una dintre putinele situatii in care tot raul e spre bine.crengile taiate erau deja prea grele pentru copaci si riscau sa cada sub zapada sau la venirea primaverii cand se umfla de seva.arata urat un an dar copacul mai traieste inca mult si bine cu ramurile noi, coronamentul se reface fromos is in cel mult un an, ba chiar peste vara, mai timid asa.ioi ce destept is,ma duc sa ma pup pana nu sariti voi pe mine:-)

 3. Constantin Gheorghe Răspunde

  Dar avem şi noi, aici, în Bucureşti, cretini de genul celor care au „toaletat” copacii la Baia Mare! E oraşul plin de coşmaruri „vegetale”.

 4. tiribonflax Răspunde

  las ca-i bine c-au lasat niste craci care ies din trunchi. acu 5-6 ani, pe straduta pe care are (sau avea) domiciliul Hoban (m-am gandit mult pana sa-mi dau seama cum s-o semnalez :) e aia care pleaca din fata de la planetariu si da in karl marx) niste muncitori zelosi au taiat crengile de tot de tot, lasand trunchiul ca un batz cu un soi de maciulie cheala si rotunjoara in varf.

  in anul urmator sarmanii copaci erau ca niste papadii uriase, cu crengute subtiri iesind sferic din maciulia aia. urat de tot. acu nu mai stiu cum arata, da’ promit ca le fac poza cand trec pe-acolo.

 5. Sanziana Răspunde

  Foarte bune pozele! Nu pot sa nu observ noroiul din prima poza. Daca la asta adaug si copacii „frumos” taiati..privelistea devine superba. Si in orasul meu (Tgv) e cam la fel. Au fost taiati acum vreo 2 ani. Pesemne inaltimea si batranetea lor reprezentau un pericol ptr strazile aflate in apropiere , autoturisme etc . Acum sunt niste copaci micuti, „stufosi” pe timp de vara, dar care nu mai au impozanta , frumusetea si inaltimea de altadata. Fara ei parca „bulevardul nu mai e bulevard”!

 6. gik92 Răspunde

  e foarte adevarat ….imi place cum scri…dar eu nu i-as ierta de loc ; asi face misto de ei la infinit cum isi bat ei joc de nautra…eu cel putin nui iert pe blogu meu:D

 7. khaosq32 Răspunde

  Misto „patria” din prima poza, aia de sub copaci. Am avut si eu azi o experienta neplacută, tot ceva cu jegul, dar de data asta nu din cauza naturii, ci din cauza săpăturilor alea „Sexy” de pe Caragiale.

 8. khaosq32 Răspunde

  Misto „patria” din prima poza, aia de sub copaci. Am avut si eu azi o experienta neplacută, tot ceva cu jegul, dar de data asta nu din cauza naturii, ci din cauza săpăturilor alea „Sexy” de pe Caragiale.http://khaosq.com/2008/04/04/oda-bucuriei-baimarene/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.