Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Poveşti de weekend cu liberali, DNA şi o friptură aburindă

Ioan Hoban este deputat. PNL. De Maramureş. Pentru cei mai atenţi dintre voi nu mai este necesar să spun că respectivul este un pic anchetat de către magistralii de la DNA în nişte chestiuni care nu ne intereseaza în excursul de faţă. Ce ne interesează e bătaia lungă, mai lungă decât şuviţa lui Băsescu, atunci când o avea, cu care acţionează DNA în acest caz, deşi, între noi fie vorba, bătăile DNA nu au legătură cu distanţa, ci cu tăria.

Aşadar şi prin urmare, deci, pur şi simplu efectiv, Ioan Hoban este puternic pe felie cu Radu Stroe. Şi, ajunşi în acest punct decisiv al povestirii, cei mai atenţi dintre voi deja ridică masiv din sprâncenă şi buzele se rotunjesc discret într-un „ahaaa” sugestiv.

Unii şi mai atenţi ar putea pune încă vreo aaaaaaa la „ahaaa”-ul de mai sus, dacă aş adăuga că, prin Hoban, cerebralii de la DNA vor, de fapt, să ajungă la Stroe, din raţiuni care dacă nu ne scapă înseamnă că nici nu le prindem.

Nu mă mai lungesc. Nu de alta dar prietenii (finii) din Baia Mare la care stau în acest sejur au pus pe masă un vin excelent şi friptura abureşte atât de catastrofal în nările mele încât dacă nu mă opresc acum…

Distribuie pe:

0 comentarii la “Poveşti de weekend cu liberali, DNA şi o friptură aburindă

 1. victor Răspunde

  ca unul care cunoaste in amanunt toata aceasta poveste a lui Hoban cu DNA, nu pot decat sa apreciez logica ta, dar zambesc usor ironic cand vad cum obisnuim noi sa complicam orice lucru simplu.
  hoban patimeste pt ceea ce a facut, dar si pt faptul ca, fara sa stie poate, a facut rau unui om nevinovat… care a jurat sa plateasca celor care l-au faultat, la un moment dat.
  acuma e Hoban la rand, altii si-au luat-o deja, altii urmeaza :)
  in aceeasi speţă…
  adevarul ? peste 50 de ani !

 2. hadean Răspunde

  subiectul cu friptura si vinul m-a prins mai mult decat cel cu Hoban. toate lucrurile au un pret si fiecare actiune are consecinte.inclusiv actiunea cu friptura.asa ca, daca ma enervezi ma apuc si-ti scriu despre friptura pe care am facut-o eu azi:-)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.