Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

În atenţia domnului candidat-primar Andrei Chiliman

Zău dacă am vreo intenţie mârşavă cu chestiunea pe care o să v-o expun în cuvintele şi filmuleţul de mai jos. Mârşavă la adresa primarului Chiliman, cum ar veni. Pentru că, şi cu asta închei lauda la adresa lui pe care nici nu am început-o, mi se pare un primar bun. Gata!

Eu unul m-am amuzat foarte tare de tovarăşul paznic sau gardian sau ce era. Adică nenea pe care l-am filmat la Direcţia de Finanţe (una din Sectorul 1, nu spun care). Adică nenea din filmuleţul de mai jos. Ca să înţelegeţi mai bine ce se întâmplă o să vă zic şi cu cuvintele mele că cum e cu faza. Deci tovarăşul paznic sau gardian sau ce era stă cocârjat acolo pentru că se uită la televizor la ceva emisiune de pe Euphoria TV. Că se uită la TV nu e mare bai. Pe mine m-a distrat faptul că televizorul era ascuns între nişte cutii, sub o masă, sub ceva suport. Asta nu înseamnă că sonorul nu mergea foarte tare. Dimpotrivă. Se auzea chiar impecabil în toată sala aia de finanţe.

După cum vă spuneam, eu m-am amuzat. Prietenii care au văzut filmul s-au enervat în cor. „Nu se poate aşa ceva, măi”, ziceau ei. „Hai la pariu”, ziceam eu…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1kbBFIo-K-c&hl=en]

Distribuie pe:

0 comentarii la “În atenţia domnului candidat-primar Andrei Chiliman

 1. hadean Răspunde

  esti culmea, doar nu era sa-si puna si casti, doar asa, de dragul disimularii…:-)

 2. artistu Răspunde

  NOI SUNTEM ROMANI DIN ROMANIA! Asta poate fi un alt titlu al nebuniei asteia de postare! :))))

 3. Andrei Monciu Răspunde

  mah daca-i place euphoria ce-ai tu cu el? invata si el ce-i cu femeile astea, oricum se vede cat era de plictisit a lucru, ei eu cred ca m-as uita la tv daca tot ce as face ziua ar fi sa stau pe un scaun

 4. verony Răspunde

  daca tot ne-ai dat filmuletul, interesant de stiut ar fi si cam pe la ce ora se intampla evenimentul…. si inca o chestiune: 4 ani de zile nu a interesat pe nimeni daca acel gardian sau ce o fi el a avut ce manca, ce bea, sau ce trai are…dar nah…asta ni faimoasa campanie electorala…..bazata numai pe speculatii in loc sa ne intereseze lucruri cu mult mai serioase decat micile momente de care sa ne folosim lovind „sub centura”

 5. adianam555 Răspunde

  Ati uitat sa precizati ca l-ati pindit cam 3 ore pe gardian si ca era ora 17 si ca nu mai era nimeni in sala si ca dupa o zi de stat in picioare de la ora 7 acel om a stat pe scaunu acela cam 10 minute .Dati dovada de supercficialitate sau poate mirsavie cum bine spuneati .Vati interesat sa stiti macar cam ce a facut si face acel om toata ziua cind raspunde si indruma cred ca zeci de oameni in fiecare zi?Ar trebui sa mergeti la el si sa vedeti ce rau i-ati facut cu mirsavia dv.cum ati ranit un om care incearca in saracia lui sa fie folositor si sa ajute pe cei de linga el si drept rasplata primeste avertismente din cauza ca un om ca dv josnic vrea sa iasa in evidenta ?Vati gindit ca si dv la rindul dumneavoastra ati fost filmat? ar trebui sa vedeti cum va invirtiti prin sala si va ridicati pantalonii in public ca un om foarte educat ce sunteti?Vati intrebat daca a apucat sa manince in ziua aia sau citi copii are acasa ?

 6. chinezu Răspunde

  adianam555:
  fix 5 minute am stat in sediul directiei de finante
  da sunt un marsav, josnic si, chiar, as putea spune, bicisnic
  chiar daca nu ma uit in timpul serviciului la televizor
  dar stai
  de fapt nici macar nu am servici
  dar stai
  daca nu am servici de ce trebuie sa platesc taxe
  dar stai
  de ce cand ma duc sa platesc taxe trebuie sa vad asa ceva
  dar stai
  de fapt nu am vazut nimic a fost un trucaj facut de marsavia din mine
  acuma serios, tu chiar crezi ce zici?
  te rog, nu te obosi sa imi raspunzi
  mai bine uita-te pe euforia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.