Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Videanu: "Nu am afirmat niciodată că nu voi mai candida"

Mişto. Adică lasă-i pe proştii ăştia din presă şi din partid să abereze despre nevrerea lui Adriean de a mai candida o tură la Primăria Capitalei, că şi aşa este nişte proşti şi se bagă în afacerile cu borduri marmoritice de parcă nu ştiu ei cum e treaba cu îmbinarea acută dintre politică şi afaceri personale. Acuma, între noi fie vorba, dacă îi ţine pe ăştia de la partid ca pe ace îi ţine şi pe banca de rezerve în timp ce mai învârte nişte afaceri. Pentru că, la urma urmei, Videanu e mai mult afacerist decât politician. Şi lui trebuie să îi iasă pe plus inclusiv afacerea politică numită Primăria Capitalei…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=4NZQvALyrDg&hl=en]

0 comentarii la “Videanu: "Nu am afirmat niciodată că nu voi mai candida"

  1. isabellelorelai Răspunde

    Ăsta DA, TONOMAT!

  2. Iulia Maria Răspunde

    Oricum, cel putin la mine pe strada a inceput si asflatarea electorala, ca sa ajunga bordurile la acelasi nivel cu trotuarul, sau invers. sau nu. ca MAI INTAI A FOST BORDURA in bucuresti. Eu cred ca Videanu a iesit pe plus inca din primele luni ca Primar General, si cu siguranta nu mai are nevoie de inca un mandat ca sa simta valoarea adaugata. Dar un eventual abandon transant ar pune PARTIDUL intr-o lumina foarte proasta, nu? Asa ca hai s-o dam la cotita, ca poate-poate ne crede cineva.

    PS daca tot ti-am promis ca te citesc, zic sa si reiasa ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: