Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Triada chineză de pe wordpress…

Habar nu am cum funcţionează botd.wordpress.com. De fapt, nici nu mă interesa chestia asta (pe principiul nu există nu ştiu), până acu vreo 3 săptămâni şi ceva, de când mi-a zis despre chestiune un prieten (mult mai preocupat decât mine de propăşirea propriului meu blog).

Deci nu înţelege de nici o culoare cum funcţionează chestia asta care ne arată blogs of the day pe wordpress. Mă uit de când ştiu de trebuşoara asta şi mă tot văd prin frunte pe acolo. Şi zău dacă înţeleg cum devine chestiunea. Nu că nu îmi place, evident că mă gâdilă la simţământ. Dar, în toată splendoarea mea umilitică, sunt atâtea alte bloguri mult mai minunate pe wordpress care merită să îmi ia faţa în orice secundă.

Ce îmi place la botdul ăsta. Faptul că de cele mai multe ori sunt pus acolo într-o triadă care mă onorează mult mai mult decât sunt dispus să accept public: adică io, un chinezu ca tot românu’, Cezar Paul Bădescu şi Dragoş Bucurenci. Ştiu, e cam tâmpituţ ce zic io, dar mie îmi place. Pentru că sunt doi de la care poţi afla oricând vreo două…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: