29.04.2017

Băi, da' cât de bine îşi ascunde Ciutacu averea…

Later edit: Împărăteasa iese la interval şi spune tot, după ce a văzut că de vigilenţa lu’ chinezu şi a lu’ crivăţu nu are unde să o dea cotită.

Dar, firesc, acest mic mogul încă neasumat nu a scăpat de vigilenţa Marinarului cu trese abia vizibile de ofiţer de informaţii. Şi bine i-a făcut. Să afle toată naţiunea cum Ciutacu pune euro peste euro că să huzurească precum un împărat în ţara gherţoilor…

Şi când te gândeşti că numitul Ciutacu se dă rănit şi circulă cu o puşcătură de Matiz. Adică nici măcar. Nu conduce el. Că cică nu are permis. Sanchi, e vrăjeală. Are permis, că îi trebuie să se mai dea câte o tură cu monopostul Ferrari, ascuns în garajul domeniului ciutăcesc din Monte Carlo, pe care l-a cumpărat aşa, la mişto, într-o zi ca atâtea altele din viaţa lui, în care a spart 100.000 de euro pe jocuri de noroc la casinoul din oraşul princiar cu pricina.

Ce să îţi spun. Cică stă, amărata turturea, într-un apartament stingher prin sectorul lui Vanghelie. Da, da, să o creadă Mutu asta, imediat ce dă gol din afara careului. Parcă nu ştim noi de vilele de la Buşteni, Breaza, Mamaia şi de la Moeciu (pe astea le ştim noi doar), başca nişte hoteluri, moteluri şi pasteluri pe care Ciutacu le deţine, sub anonimat profund, ca mic mogul ce se întâmplă.

Evident că, deşi Băsescu atotputernic fiind, nu se pot arăta conturile de sute de milioane de euro ale Ciutacului. Pentru că, în mârşăvia sa inconturnabilă, acest ziarist cu ochii mari şi umezi a recurs la un subterfugiu genial. Nu are conturile pe numele lui!!! A folosit un pseudonim, că doar, la valoarea lui, nu a fost nici o problemă să îşi procure, aşa la caterincă, un card de identitate fals. Venim în sprijinul anchetatorilor şi dezvăluim adevărata identitate cu care Ciutacu şi-a deschis conturile: Victoriţa Ciutaco. Genial de malefic ales numele!!!

Şi voi chiar credeţi că Ciutacu îşi scrie singur materialele de la ziar sau de pe blog? Naivilor… Nu şi le scrie el. Mogulii ăştia putrezi de euro nu ştie să scrie singuri. Are pe cineva care face treaba pentru el. Vă vine sau nu să credeţi, acel cineva este chiar Valeriu Turcanu, consilierul lui Băsescu. Şi vă mai miraţi, voi, neştiutorilor, de unde are Ciutacu informaţii…

Încă ceva. Ca să vedeţi cum lucrează mintea diabolică a Ciutacului. Imediat după atacul lui Băsescu la adresa sa, micul mogul şi-a mai deschis o afacere: importul de tonomate. Şi, la cum îl ştim de ticălos, sigur o să îi meargă şi afacerea asta. Prima comandă fermă a primit-o deja. De la fratele preşedintelui. Că cică afacerile în familie merg mai bine pe muzică plătită cu euro…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Triada chineză de pe wordpress…

Ludovic Orban pe urmele lui Costel Busuioc

Niciun comentariu încă

 1. luni, 17 martie 2008, 15:17

  S-a demascat!

  Răspunde
 2. luni, 17 martie 2008, 15:43

  A fost „dat in fapt”:-).Bravo chinezu.Stiam eu ca ne-a pacalit pe toti si ca Antenele platesc de rup.

  Răspunde
 3. luni, 17 martie 2008, 15:47

  sa iasa vanghelie primar general daca eu inteleg ce ai vrut cu acest material!!!

  Răspunde
 4. luni, 17 martie 2008, 18:20

  of… nimic nu stii, Chinezule…. in realitate, baza averii lui e la Cluj, unde detine 2 cluburi de fotbal, o banca si doua cartiere in asociere cu primaria. Arpi e angajatul lui, la fel si Ciorcila, fireste. Lucreaza pentru nașu’ Victor de ani de zile, si is asa de bogati numa’ pentru ca el a fost generos. De mine nu mai vorbesc, mi-a facut cadou la nunta un deal din Salzburg, cu o cetate frumoasa, pe care o vroiam io inca de-asta vara.

  Răspunde
 5. luni, 17 martie 2008, 18:37

  […] Însă Chinezu – acest Chinezu al blogosferei mioritice – a trecut peste opreliști, a trecut peste secrete, a trecut peste munți și văi și a scos totul la iveală. […]

  Răspunde
 6. luni, 17 martie 2008, 20:05

  Chinezule: pe toate le stii. Nu ne-ai spus insa cu cat ai fost platit sa divulgi aceste „secrete” :) .

  Răspunde
 7. luni, 17 martie 2008, 20:27

  ….si sa stii ca Matizu are inchidere centralizata!

  Groparu o vazut cu ochii insisi.

  Răspunde
 8. luni, 17 martie 2008, 20:29

  Roxana Toma:
  nu iese vanghelie
  acuma te-ai prins? :D

  Răspunde
 9. luni, 17 martie 2008, 20:30

  Groparu:
  pe langa ca e un mic mogul mai e si cu de astea digitale si centralizate
  periculos, domle, periculos :D

  Răspunde
 10. Molnar Stefan
  luni, 17 martie 2008, 22:05

  Deci musiu Chinesu, e cel mai tere post adaugat de tine. clar, fara indoiala, si acum cred ca tu ii scrii materialele Victoritei Ciutaco, iarasi clar. tu primesti banii (euro pt tonomate) si tu esti vinovat de tot ce spune basescu. si mai cred ca tu ai ajutat-o pe Helene de Basesque sa ajunga in politica(o curva intr-o curva) hahhaha.

  Răspunde
 11. luni, 17 martie 2008, 23:15

  […] pageTracker._trackPageview(); Averea lui Ciutacu // 17 March 2008 Pai, ce? Chinezu şi Andrei ştiu tot? Neee… Dacă tot a transpirat în presă o parte a averii noastre şi […]

  Răspunde
 12. luni, 17 martie 2008, 23:32

  Ma, pana si tu stii adevarul?

  Răspunde
 13. marți, 18 martie 2008, 04:40

  Bey, vicsu, esti obsecdat sexual?

  Răspunde
 14. marți, 18 martie 2008, 09:19

  Despre Limuzina Matizel, eu stiu cel mai bine…ca cum da vara cum o spal…mai greu e cu aspiratorul…mai intai treb sa culeg teancurile de ieuro…ca asa le place sa stea cu picioarele pe ei! :D
  Si ce sa mai spun ca pe aripile din spate au incercat sa le tintuiasca cu diamante…?
  Nici nu stiu de unde au reusit sa le gaseasca de culoarea asta ruginie!!! :D

  Imi da un teanc d-ala, si mie saptamanal, de-o ciorbita cu painica… :D :D :D

  Răspunde
 15. balauru
  marți, 18 martie 2008, 10:11

  Ciutacule, au pus ochii pe tine :-)

  Bre, sinteti invidiosi. Ciutacu si Nastase sint doar tintele calomniilor popularei. Doi ingeri pe pamint, nedreptatiti de tabloiduri si tot felul. :-)

  Răspunde
 16. zanzibar
  marți, 18 martie 2008, 12:00

  cu sau fara averi, ciutacu e un jeg de om. si asta n-are de-a face cu base sau sau cu felix. asa e el, limba mulata unde trebuie.

  Răspunde
 17. balauru
  marți, 18 martie 2008, 12:32

  blogul ala, jeg.ro o fi tot al lui? :-)

  jeg nu e in orice caz, e un individ destept care din pacate e cu limba pina la prostata PSD-ului.( nu vreau sa specific nume :-)) Big deal, nici mie nu-mi place de PSD insa n-am sa zic despre Ciutacu ca e jeg doar din cauza divergentelor politice. Cine nu e jeg in politica, avocatura sau show business?

  Toata lumea in Romania se face jeg unul pe altul dar nimeni nu pune mina sa si faca ceva. Ziaristii scriu editoriale ca sa se auto-linga in cur, narcisistii cu totii. Cine nu e jeg cind presa nu poate sa fie decenta si obiectiva din cauza ca daca ar fi asa nu s-ar mai vinde?

  Think about.

  Răspunde
 18. aiurealand
  marți, 18 martie 2008, 14:49

  dovezi, dovezi.

  da domne dovezi, nu zic nu, e super dubios personajul…
  da ne-am cam saturat de acuze fara dovezi

  scripta manen

  Răspunde
 19. marți, 18 martie 2008, 16:49

  Io cred ca si blogger-ul Ciutacu nu e deca un foc de paie! Nu veau sa fiu rau, stiu ca unora dintre voi va place Ciutacu, dar mie nu imi pica la inima! Sorry! ;)

  Răspunde
 20. sâmbătă, 22 martie 2008, 23:26

  Oameni buni, Ciutacu e arogant, genial (?) si… fumator.
  Arogant este, subscriu.
  Genial ? hm, mai cercetez, pina acum n-am constatat asta.
  Fumator ? Ei, vedeti, de-aia nu-mi mai este simpatic, desi imi era odata. Nu era de-ajuns ca fumeaza la el in imparatie, s-a mai apucat sa faca si o emisiune la Antena 2 pe care, culmea, CNA inca n-a amendat-o ca propaganda pentru fumat, desi era cazul. Apoi a facut o petitie online. Apoi m-a facut pe mine tampit fiindca am facut una impotriva fumatului. Si pentru faza asta inca mai astept scuzele de rigoare. Eu ma scuz anticipat ca sunt nevoit sa postez prin alte parti, doar-doar o citi si el, dar de curajos ce este mi-a blocat IP-ul pe blogul lui. In concluzie Ciutacu nu este bogat, nici macar la creier.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *