Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Defazarea PRO TV naşte nişte căcaturi cu Costel Busuioc

Bun. Putem înţelege că lupta pentru rating e acerbă, profundă şi penetrantă. E normal să fie aşa. Dar în momentul în care PRO TV face ce ne zice Ioska, atunci nu ai decât să spui „dă-o-n prompterul ei de televiziune”.

Bun, mai este o variantă. Că, de fapt, Antena 1 a făcut rahatul mediatic respectiv. Atâta doar că voiculescienii se jură că la ei a fost Busuioc în direct şi că PRO TV a dat o înregistrare intitulată metafizic „Direct”. Pe de altă parte, o asemenea execuţie gherţoistică nu ar fi altceva decât continuarea firească a metodologiei de a-şi bate joc de proştii care se mai uită la PRO TV şi care ar vrea, totuşi, ca filmele să nu fie măcelărite într-un asemenea hal numai ca să le intre publicitate.

costel-2.jpg

Săraca Champions League pe mâna cui a încăput…

costel.jpg

Distribuie pe:

0 comentarii la “Defazarea PRO TV naşte nişte căcaturi cu Costel Busuioc

 1. hadean Răspunde

  Acu’ daca unii o sa creada ca tin partea cuiva, ma doare lapatina, sincer. va spun doar ca pe prietenii de la Pro i-am prins in repetate randuri spunand despre evenimente petrecute ieri sau alaltaieri ca s-au petrecut „azi’ sau in urma cu cateva ore, doar asa, sa fie actuali. Chiar aseara, madalina roman facea un live de la Oradea pentru o stire expirata de doua zile. Ghici din prima cum incepea relatarea ei . Exact, „azi al Oradea”. asa ca, de data asta pariez pe sinceritatea Antenei.

 2. Sly Răspunde

  :)) imi place ala anonim de la Ioska ce turat este. precis lucreaza PRO sau cel putin ceva ii face andreea lui… stim noi ce:) drept e ca apucase sa anunte cu juma de gura ca e inregistrare si nu in direct dar la fel ca si cu recomandarile la medicamente … repede si prea putin sa starneasca interes

 3. Andrei Monciu Răspunde

  Eu nu vad nici un DIRECT la pro tv in schimb la antena 1 se vede Direct in colt sus

 4. chinezu Răspunde

  Andrei Monciu:
  nici macar nu mai are importanta
  la cat m-au enervat cum au taiot ultimul film la care m-am uitat la ei si daca gresesc eu flagrant ma doare in basca
  ochi pentru ochi
  call me chinezu

 5. zoommedia Răspunde

  La A1 a fost live. La ProTV a fost înregistrat. N-ar fi nici o problemă – dar, ca un semn de curtoazie faţă de public, staţiile onorabile precizează în astfel de situaţii pe ecran, pe durata interviului (sau măcar un timp suficient ca să poată fi remarcat): „recorded earlier”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.