Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Dacă e Bazar, Publishing să fie

Când a apărut frontnews.ro am salutat corespunzător, după o scurtă dar adecvată analiză a conţinutului. Apoi am văzut dailybusiness.ro. Pe care nu l-am salutat, dar pe care îl clickez zillnic. Acum văd feminis.ro. Şi îmi place şi ăsta. Deci, pe cale de consecinţă, îmi place de editorul Bazar Publishing. Nu mă întrebaţi de ce. Îmi place ce fac tovarăşii ăştia.

Evident, ca să contracarez băgările în seamă pe care le anticipez cu filonul de mafaldism chinezesc pe care-l posed indubitabil, habar nu am cine sunt, nu cunosc pe nimeni de acolo, nu mi-am băut berea cu nimeni de la Bazar Publishing. O singură interacţiune am avut cu cineva de acolo pe mail când mi s-a solicitat o analiză pe care am executat-o în colaborare cu Monitoring Media şi despre care am scris la mine pe blog. Atât.

Acuma, că tot veni vorba, chiar aş bea o bere cu cineva de acolo. Nu de alta, dar aşa se face cu oamenii de omenie. Că oameni suntem şi noi…

PS. În timp ce scriu mi se spune de către un mare om, mare caracter care îmi suflă în acest moment în ceafă (la propriu) „băăăă, asta e reclamă, băăăă, şi tu ai zis că nu faci reclamă pe blog la tine”. Corecţie: e recomandare, nu reclamă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: