Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Nu o mai căutaţi pe Elodia. E la Mega Image…

Apropo şi adiacent despre şi în scandalul hyper-super-marketurilor. Ieri la Mega Image Titulescu, un loc despre care am mai scris aici şi despre care, am nişte masive vagi bănuieli, o să mai scriu.

Deci stăm la coadă la casă. Imuni fiind, după păţaniile anterioare, la convorbirile hăhăite ale angajaţilor peste capetele şi banii clienţilor, de îmbrâncelile pe care nişte cei care manipulau cutii şi coşuri pe acolo ţi le administrau fără probleme. În faţa noastră o tânără doamnă. Omuleţul negricios de la casa de marcat îi zice cu un zâmbet languros „ei, vezi că m-am mişcat repede să nu stai prea mult la rând?”. Tânăra doamnă rămâne mască. Io la fel. „Ia să vedem ce ai în coş, frumoaso”, zice negriciosul, fără complexe. Deci da, şcoală de comerţ, nu alta.

Evident că nu puteam părăsi Mega Image Titulescu fără să auzim un răcnet atotcuprinzător, lansat dintr-un capăt al magazinului către exact celălalt capăt al aceluiaşi magazin: „Elodiaaaaa, unde e preţul, făăăăă?”.

O Mega… Completaţi voi spaţiul lipsă.

Distribuie pe:

0 comentarii la “Nu o mai căutaţi pe Elodia. E la Mega Image…

 1. artistu Răspunde

  Ba tu chiar vorbesti serios? Daca DA, atunci lanseaza si tu ideea NU MAI CUMPARATI DE LA MI – TITULESCU. Si poate cine stie, se va intampla ceva. Poate se vor sesiza si tantalaiii aia care conduc destinele respectivului magazin!
  ;)

 2. razvanserbu Răspunde

  Pataniile de acest gen sunt nenumarate.
  Am rugat o vanzatoare dintr-un mall sa-mi arate si mie o camasa de pe raft.
  Raspunsul ei socant a fost „daca nu cumparati, nu-l mai dau jos”. Oricum, dialogul a continuat cam asa:
  „- De unde sa stiu daca il cumpar sau nu daca nu pot sa-l vad.
  – Eu m-am saturat sa tot insir la haine pe care lumea sa nu le cumpere.
  – Bun, dar nu asta e meseria dvs.?
  – Nu… eu sunt coafeza, dar nu am gasit altceva de lucru.”

 3. Andrei Monciu Răspunde

  Hai mah ca eu nu am patit sa nu-mi arate cineva de la magazin. Numa mie imi era jena cand nu cumparam sau cand nu aveam bani la mine ca ma uitam sa vad ce imi iau ziua urmatoare :). Oricum faza cu Elodia rupe tot :D

 4. kmi Răspunde

  Eu mai merg la Mega pe 1 Mai, dar prefer si folosesc cu indarjire Angst-ul. N-am patit nimic memorabil pe acolo, nici la Angst, nici la Mega. Am insa „un colt” pe Carrefour – Feeria…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.