20.07.2017

Borduriada lui Videanu – faza pe China. Caracatiţa PDL e şi ea, normal, prin zonă…

Dacă e aşa cum zice Guşă atunci Videanu e chiar un mare gherţoi, care ne-a minţit în faţă şi care îşi bate joc cu atâta talent de noi încât zău că e calificat să fie moştenitorul lui Băsescu. Ia uitaţi mai jos ditai caracatiţa PDlisto-Golden Blitzistă-gherţoistică în viziunea junelui Guşă. Asta în ciuda laudelor pe care soţii Săftoiu le-au adus mega-primarului care este şi care laude nu au nici o legătură cu nişte relaţii contractuale între părţi…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Politicianul care te înregistrează pe şestache e un gherţoi. Dar jurnalistul?

Are tata o fetiţă, e Băsescu foc

Niciun comentariu încă

 1. marți, 11 martie 2008, 11:16

  Ca Videanu e un din ala de-i zici tu pe nume, nu ma indoiesc, simt in vintre lucrul asta asa cum cred in Dumnezeu, adica n-am nevoie de dovezi. In ceea ce-l priveste pe domnul Gusa, dezvaluirile astea pot sa spuna despre el doua lucruri: ori nu stie nimic si e un mincinos ori stie totul si e un securist. Opinea mea.Hic!(mucinicii astia)

  Răspunde
 2. marți, 11 martie 2008, 11:21

  tare, tare, tare…si aia o sa raspunda ca s-a facut cu documente legale. Si chiar asa e. Cine lucreaza in primarie stie cum sa se acopere cu hartii.

  Cine se mai minuneaza dupa faza biletelelor? Adica serveste dezvaluirea asta a lui Gusa la altceva decat la campanie electorala? Adica ancheteaza cineva ceva?

  Răspunde
 3. marți, 11 martie 2008, 11:36

  Asa ti-e cu parvenitii astia…era clara faza cu Videanu, azi dim la radio spuneau astia ca are un profit de 4 mil de euro pe an, nu-i rau pt niste borduri :D

  Răspunde
 4. marți, 11 martie 2008, 14:00

  Nu cred ca va ancheta cineva! Ca vorba aia, nu au timp bajetzii de chestii d’astea!
  ;)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *