Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Borduriada lui Videanu – faza pe China. Caracatiţa PDL e şi ea, normal, prin zonă…

Dacă e aşa cum zice Guşă atunci Videanu e chiar un mare gherţoi, care ne-a minţit în faţă şi care îşi bate joc cu atâta talent de noi încât zău că e calificat să fie moştenitorul lui Băsescu. Ia uitaţi mai jos ditai caracatiţa PDlisto-Golden Blitzistă-gherţoistică în viziunea junelui Guşă. Asta în ciuda laudelor pe care soţii Săftoiu le-au adus mega-primarului care este şi care laude nu au nici o legătură cu nişte relaţii contractuale între părţi…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uGiNpkIOOi4]

Distribuie pe:

0 comentarii la “Borduriada lui Videanu – faza pe China. Caracatiţa PDL e şi ea, normal, prin zonă…

 1. hadean Răspunde

  Ca Videanu e un din ala de-i zici tu pe nume, nu ma indoiesc, simt in vintre lucrul asta asa cum cred in Dumnezeu, adica n-am nevoie de dovezi. In ceea ce-l priveste pe domnul Gusa, dezvaluirile astea pot sa spuna despre el doua lucruri: ori nu stie nimic si e un mincinos ori stie totul si e un securist. Opinea mea.Hic!(mucinicii astia)

 2. dromichaetes Răspunde

  tare, tare, tare…si aia o sa raspunda ca s-a facut cu documente legale. Si chiar asa e. Cine lucreaza in primarie stie cum sa se acopere cu hartii.

  Cine se mai minuneaza dupa faza biletelelor? Adica serveste dezvaluirea asta a lui Gusa la altceva decat la campanie electorala? Adica ancheteaza cineva ceva?

 3. Andrei Monciu Răspunde

  Asa ti-e cu parvenitii astia…era clara faza cu Videanu, azi dim la radio spuneau astia ca are un profit de 4 mil de euro pe an, nu-i rau pt niste borduri :D

 4. artistu Răspunde

  Nu cred ca va ancheta cineva! Ca vorba aia, nu au timp bajetzii de chestii d’astea!
  ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.