Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Ziua Bărbatului – suntem, afterall, o naţie simpatică

Poate că e adevărat că suntem, ca naţie, parşivi, guralivi, neserioşi, hoţi, pungaşi, şmecheri, şmenari, gherţoi, papagli, fără viziune, încremeniţi în proiect, certăreţi, credincioşi de faţadă, pupincurişti, arivişti, invidioşi etc., etc., etc.

Dar uite cât de simpatici putem fi câteodată. Sau nu?…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=w_DmY7Br7bA]

0 comentarii la “Ziua Bărbatului – suntem, afterall, o naţie simpatică

  1. hadean Răspunde

    ” Ieri a fost sărbătoarea celor 40 de mucenici de la Sevastia. O sărbătoare la care românii, inventiv cum îi ştim, au reuşit cumva să ataşeze o tradiţie croită parcă pentru sondajele care spun despre noi că suntem nişte băutori: de Mucenici se beau 40 de pahare de vin. 44 în anumite zone ale ţării. Şi mai bine. Adevărul e că ne cam place apa de foc, aproape că nu-i opincă în ţara asta care să nu se fi făcut muci măcar o dată, aproape că nu-i vlădică în ţara asta care să nu fi urcat la volan după un şpriţ”
    D-apoi cum, no?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: