Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Trustul Antenelor – fruntaş în întrecerea socialistă de ştiri

Obiceiurile rele mor greu, zice un proverb din ţara unde s-a inventat atracţia universală, sandwichul şi mersul pe jos. În cazul trustului Voiculescian de TVuri, obiceiul prost e ăla cu producţia socialistă de ştiri pe cap de reporter.

Şi, normal, cum stă bine unui plan pentru clasa muncitoare-mediatizatoare, există şi nişte addenda căcătoare, recent introduse, cum ar fi: dacă faci trei greşeli în munca de educare a maselor pe parcursul unei luni, ţi-ai ecarisat forever şansa de a mai primi mărire de leafă pe anul în curs şi, evident, ce aţi crezut, nu mai pupi prime.

Eu, chinezu cum mă ştiţi, susţin şi aprob în consecinţă măsurile luate de Oancea and Co. Pentru că prea li s-a urcat la cap jurnaliştilor din Antene că sunt nu ştiu ce buricul pământului. Când, de fapt, după cum ne arată excelentele măsuri luate pe acolo, între ei şi muncitoarele de la Apaca nu există decât o singură diferenţă majoră: Petre Roman. Şi, eventual, anumite păsărici la anumiţi neni din anumite poziţii de pe acolo…

Distribuie pe:

0 comentarii la “Trustul Antenelor – fruntaş în întrecerea socialistă de ştiri

 1. mihnea Răspunde

  pasaricile se aseaza tot timpul pe antene, asta stiai si tu :))

 2. teo.georgescu Răspunde

  Ideea nu e rea. Pe de alata parte, doar cine nu munceste nu greseste!

  Cred ca lucrurile s-ar fi rezolvat mult mai bine daca i-ar fi obligat pe toti cei care apar pe sticla sa faca acele cursuri de dictie. Chiar au o profesoara foarte buna de dictie. Adica aveau cand eram eu acolo. Din pacate, erau putini cei care treceau pe la ea.
  Iar in Antena sunt foarte putini cei care vorbesc foarte bine atunci cand transmit in direct, fara prompter. De fapt, sunt trei: Sorina Matei, Oana Despa si Adelin Petrisor. A, si sa nu uit, Ionela Nastase. Mai erau Maria Coman si Sandra Stoicescu, dar ele nu mai fac de multa vreme directuri.

  Am indoieli ca lucrurile se vor imbunatati aplicand varianta „celor trei greseli”….

 3. maria coman Răspunde

  teo- sincer cred ca sunt mai multi oameni buni in redactie. unii cresc si cresc foarte bine. iar la dictie, crede-ma e foarte mare aglomeratie. iar eu directuri ina fac :)

 4. maria coman Răspunde

  inca. dar asa merge tastatura, ce sa fac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.