Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Salut cu bucurie revenirea pe sticlă a lui Bogdan Chirieac

Mă bucur că cineva (mă rog, de data asta e chiar TVR) l-a recuperat pe Bogdan Chirieac. Mie mi-a plăcut întotdeauna de el. Ca ziarist şi analist vorbesc. Pentru că exact de postura asta am eu nevoie de la el. Despre impostura cu contractul de jde milioane de euro şi măgăriile de presă făcute de el pe tema asta nu vreau să discut.

Pe undeva, pentru mine, Bogdan Chirieac e un fel de Michael Jackson. În tinereţile mele ascultam cu mare drag Thriller şi Bad. Apoi, când Michael a început să facă mizeriile pe care le-a făcut, am luat decizia istorică de a nu mai suprapune muzica lui peste viaţa lui de dobitoc. Aşa şi cu Bogdan Chirieac. Ascult ce zice omul, că le zice bine, iar prostiile de prost gust pe care le face pe cont propriu le trec cu lejeritate în domeniul lui propriu şi personal.

Ştiu, sunt un mic ipocrit. Recunosc smerit că, de multe ori, nu mă pot plasa pe înalte culmi de moralitate proletară. Call me chinezu…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=LCj7nbVh2go]

Distribuie pe:

0 comentarii la “Salut cu bucurie revenirea pe sticlă a lui Bogdan Chirieac

 1. someone Răspunde

  Chinezule, se vede treaba că te-a marcat Michael, nu glumă, dacă-ţi compari percepţia faţă de el cu cea faţă de Chireac… şi de TRU… :-)

 2. hadean Răspunde

  Eu nu salut cu bucurie revnirea lui. Nici cu tristete. Nu o salut deloc. Chirieac e un fel de vrajitor, un fel de Coleho al televiziunii, stie cu vorbele si daca nu esti pe faza cazi usor in pacatul simpatiei:-). Am crezut mereu si cred si acum ca Razvan Chirieac e doar un securist mai bine pregatit si cu ceva mai multa carisma decat ceilalti securisti care apar la televizor. Pentru cei care vor sa ma corecteze si sa spuna „fost securist”..nu cred ca cele doua cuvinte pot fi asociate.

 3. tiribonflax Răspunde

  din pacate n-am cum sa fiu de acord cu tine. daca mj poate canta fara sa falseze indiferent ce probleme are in justitie, la chirieac nu e acelasi caz. chirieac nu canta versuri scrise de altii, ci zice pe gura gandurile proprii. iar gandurile alea proprii sunt influentate tocmai de viata sa.

  dar adevarul e ca, daca tot era sa fie recuperat in presa, bine ca s-a dus la tvr. acolo se potrivesc si felul in care balangane din cap, si mentalitatea lui, si limbile pe care le aplica cand deschide gura. iar audienta tvr oricum nu se pricepe la politica externa, asa ca n-o sa stie despre ce vorbeste. numa o sa zica ca-i inteligent, ca zice cuvinte complicate.

 4. Adrian Răspunde

  Sunt doua parti proaste la Chirieac (in opinia mea):
  – faptul ca este ce este si face ce face (contracte, secu, uti, sts etc)
  – faptul ca le zice bine, dar poate uneori le zice cum ii/le prinde bine, folosindu-se de credibilitate.

  Daca multi au idee cam ce face el in timpul lui (nu liber, ca se foloseste ca calitatea si avantajele meseriei), la partea cu zisu’… lucrurile devin mai complicate, mai ales in campanie, mai ales la TVR1 (post de stat, super acoperire in masa de electorat etc).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.