Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Ai zice că Băsescu guvernează ţara cu PSD…

Adică pentru cineva venit brusc prin ţărişoara noastră şi privind ieri la televizor cu ocazia prilejului semnării Pactului Naţional pentru Educaţie scena din imaginile de mai jos ar putea fi interpretată cam aşa: bun, ăla chelu e preşedintele, iar cei doi din stânga şi din drepta lui sunt colaboratorii săi de guvernare, iar cel din stânga celui din stânga preşedintelui e cineva ajuns şi el pe acolo cu treabă…

bscap0082.jpgbscap0083.jpgbscap0084.jpg

0 comentarii la “Ai zice că Băsescu guvernează ţara cu PSD…

 1. hadean Răspunde

  Chinezule, eu as zice mai degraba ca Basescu nu guverneaza tara cu nimeni. Ba mai rau, nici guvernul nu prea se ocupa cu treaba asta.Dar, fireste, eu nu vin din afara (din nefericire, cred uneori). Iar cel din stanga celui din stanga presedintelui tocmai ii trece prin cap ca se da la televizor si ca asa, de pe scaun, pare ceva mai inalt.

 2. Andrei Monciu Răspunde

  Din pacate aceasta tara nu este guvernata, ar fi fain sa fie guvernata…nu-mi vine inca cuvantul in minte…dar sigur nu e guvernata, e…asa dominata :)

 3. Andrei Monciu Răspunde

  Off topic, imi place cum tratezi problemele politice, ai ceva de spus si-mi place ca o spui. Ti-am adaugat linkul, imi place mult cum scrii

 4. artistu Răspunde

  basescu inca se crede marinar! Asa ca eu la alegeri il voi ajuta sa se intorca inapoi pe vas!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: