Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

PRM a început să sape la propriul mormânt…

E oficial. PRM va depue mâine la Curtea Constituţională contestaţia împotriva votului uninominal. Ceea ce înseamnă că uninominalul mai stă o tură.

Cu mişcarea asta absolut idioată PRM a introdus prima lopată în solul politic din spaţiul carpato-danubiano-pontic întru săparea propriului mormânt electoral. Cred că nu trebuie să explic de ce pentru că cei care îmi citesc elucubraţiile sunt absolut convins că ştiu, unii chiar mai bine decât mine.

Bun, dacă plata pentru uninominal trebuie să fie dispariţia PRM ca partid politic, eu unul, ca chinezu, sunt dispus să plătesc preţul amânării introducerii noului sistem de vot.

Hai, România!

0 comentarii la “PRM a început să sape la propriul mormânt…

 1. nenealars Răspunde

  Mda, l-am auzit pe Bolcas de dimineata la radio cum argumenta ca romanii sunt prea saraci pentru a plati 25 de milioane pentru a candida. Penibil. Astia chiar nu inteleg ca le-a murit electoratul, la propriu. :)

 2. Urmuz Răspunde

  Chinezu, pana si visele frumoase au un sfarsit… Darmi-te un cosmar :D

 3. sfinx667 Răspunde

  ZIVELI!!!
  felicitari chinezu :)
  SIBILLA

 4. alexandru petria Răspunde

  Să sape cu spor… Dacă le trebuie, pot să le mai dau o lopată.

 5. Andrei Monciu Răspunde

  Nu stiu ce va fi cu PRM, dar nu-i vad bine deloc, asta ma bucura datorita nebuniei lui Vadim. Nu am cum sa uit scrisorile sale catre Nicu si sotia :D, comunismul iese greu din sange

 6. artistu Răspunde

  Io sper sa dispara! Nu din alt motiv dar avem nevoier de un partid serios de extrema dreapta, nu niste maimutzoi care cred DREAPTA EXTREMA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: