Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

PDLiştii învaţă de mici să fie securişti

Bun. Vă recomand să urmăriţi cu detaşare, calm şi prevedere apriorică înregistrarea cu berbantul Bogdan Boza când ne povesteşte cum l-au percheziţionat cei care l-au exclus in PDL din cauză că s-a pus de-a contra mastodontului politic numit Elena Băsescu. Nu de alta, dar mie personajul Boza chiar nu îmi place. Cu toate acestea, ar fi chiar prea trasă de păr să inventeze faza cu percheziţia…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=84jiWXBy9nA]

Distribuie pe:

0 comentarii la “PDLiştii învaţă de mici să fie securişti

 1. artistu Răspunde

  PDL-ul asta va spun io ca e un copil nascut mort! Iar daca pana acum Basescu a reusit sa ii traga dupa el, de acu inainte „marinelu’ chiar nu prea mia poate trage „barcutza” asta care se scufunda incet-incet!

 2. Andrei Monciu Răspunde

  Vaza e ca Monstrul cu 2 capete numit Basescu chiar face nepotism de o calitate deplorabila, chiar nu s-a prins nimeni de ce a facut ca sa fie fiicasa aleasa…astia 2 chiar cred poporul roman un popor de prosti, nimeni nu se prinde ce invarte el sau cum? E din ce in ce mai urat, nici Ceausescu nu a fost ales cu atatea voturi si totusi el a fost hotarat sa fie secretar :)

 3. Datorie Răspunde

  Bine ar fi sa-ti platesti datoriile pe care le ai si dupa aceea sa vii in fata cetatenilor.

 4. Vecinul din Galati Răspunde

  vai de capul meu, cum poate un idiot atat de inventiv sa poata vorbi cu o deosebita nonsalanta despre politica romaneasca.
  de fapt viner este Bogdan Boza?
  este un mic taranus, absolvent la drept ce-i drept, de fapt daca stau bine si ma gandesc, in afara de asta nu cred ca are cu ce se lauda.
  Un guraliv mic care zbiara si se crede buricul pamantului, un om murdar si impertinent, un jegos nesimtit care se considera un „guru” al afacerilor, un mic dobitoc care a pierdut de fiecare data…primul moment fiind acela cand a iesit din burta mamei lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.