30.04.2017

Un înalt prinos de recunoştinţă din partea tovarăşului ziarist Traian Ungureanu. Uraaaaaaaaaaa!!!!

Îmi place extraordinar de mult cum scrie Traian Ungureanu pe sport. Îmi place mult cum scrie Traian Ungureanu pe politică externă. Îmi place ca curu cum scrie Traian Ungureanu pe politică internă. Îmi place ca voma proaspătă în gât cum a scris Traian Ungureanu premărind partidul şi conducătorul iubit.

Se dau următoarele date ale problemei: PCR s-a schimbat cu PDL. Ceauşescu s-a schimbat cu Băsescu. Democraţia poporului s-a schimbat cu democraţia originală. Scânteia s-a schimbat cu Cotidianul. Prinosul adus Cârmaciului s-a schimbat cu Oda adusă Marinarului. Să se găsească constanta…

Via inegalabilul Andrei Bădin.

tru1.jpgtru2.jpg

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Un ComuNIcat de o mAsivă Importanţă pentru ţarĂ

Vadim cu alcoolul în gură la Realitatea

Niciun comentariu încă

 1. miercuri, 5 martie 2008, 00:16

  Ştii… văzând azi asta la Bădin, nu ştiu de ce mi-am adus aminte de Paler, care a fost pus la index pentru că n-a scris nimic din ce „trebuia” scris atunci. Paler avea o grămadă de pierdut. TRU nu. Paler a avut tăria să vorbească despre laşităţile şi fricile sale. TRU nu. Paler a murit. Nici aici nu se aseamănă, chiar dacă mi se pare că şi TRU a murit, de-acuma. TRU a murit cu totul altfel.

  Răspunde
 2. miercuri, 5 martie 2008, 08:25

  Nu-l cunosc pe om dar dupa „roade” as putea pune pariu ca in evul mediu un TRU din asta ar fi aprins rugul „vrajitoarei” dupa care s-ar fi intors linistit in coliba lui sa mai amestece la licoarea de putut, aceea cu ochi de sarpe, sange de liliac si oua de corb.

  Răspunde
 3. miercuri, 5 martie 2008, 08:43

  Pt toate articolele lui din Idei in dialog, eu il iert de trecutul scarbos.

  Răspunde
 4. joi, 3 aprilie 2008, 10:29

  T Morar a explicat situatia lui Ungureanu

  Răspunde
 5. radurambo
  luni, 23 martie 2009, 15:02

  Ce bine imi pare ca s-au descoperit chestiile astea. Eu citesc cu regularitate Idei in Dialog si ma tot mir de ce ma enerveaza aproape fiecare propozitie a lui TRU. Magarul scrie bine – ce e al lui e al lui. Dar imi dadea mereu senzatia de avocat al diavolului: el trebuie mereu sa arate prin sofisme ca albul e negru si invers. Nu Israelul e stat terorist, ci Hamas e devina. De ce se sinucid arabii sa omoare israelieni? de ce pun bombe in Londra? TRU are explicatii: fiindca Coranul le ofera virgine in rai. Bine, dar mai sunt si femei sinucigase. Aici TRU nu mai raspunde. Un propagandit bun al dreptei. Normal ca fara mortala si coloana vertebrala. Nu ar putea fi altfel.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *