Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Un înalt prinos de recunoştinţă din partea tovarăşului ziarist Traian Ungureanu. Uraaaaaaaaaaa!!!!

Îmi place extraordinar de mult cum scrie Traian Ungureanu pe sport. Îmi place mult cum scrie Traian Ungureanu pe politică externă. Îmi place ca curu cum scrie Traian Ungureanu pe politică internă. Îmi place ca voma proaspătă în gât cum a scris Traian Ungureanu premărind partidul şi conducătorul iubit.

Se dau următoarele date ale problemei: PCR s-a schimbat cu PDL. Ceauşescu s-a schimbat cu Băsescu. Democraţia poporului s-a schimbat cu democraţia originală. Scânteia s-a schimbat cu Cotidianul. Prinosul adus Cârmaciului s-a schimbat cu Oda adusă Marinarului. Să se găsească constanta…

Via inegalabilul Andrei Bădin.

tru1.jpgtru2.jpg

Distribuie pe:

0 comentarii la “Un înalt prinos de recunoştinţă din partea tovarăşului ziarist Traian Ungureanu. Uraaaaaaaaaaa!!!!

 1. Someone Răspunde

  Ştii… văzând azi asta la Bădin, nu ştiu de ce mi-am adus aminte de Paler, care a fost pus la index pentru că n-a scris nimic din ce „trebuia” scris atunci. Paler avea o grămadă de pierdut. TRU nu. Paler a avut tăria să vorbească despre laşităţile şi fricile sale. TRU nu. Paler a murit. Nici aici nu se aseamănă, chiar dacă mi se pare că şi TRU a murit, de-acuma. TRU a murit cu totul altfel.

 2. hadean Răspunde

  Nu-l cunosc pe om dar dupa „roade” as putea pune pariu ca in evul mediu un TRU din asta ar fi aprins rugul „vrajitoarei” dupa care s-ar fi intors linistit in coliba lui sa mai amestece la licoarea de putut, aceea cu ochi de sarpe, sange de liliac si oua de corb.

 3. ihtys Răspunde

  Pt toate articolele lui din Idei in dialog, eu il iert de trecutul scarbos.

 4. ihtys Răspunde

  T Morar a explicat situatia lui Ungureanu

 5. radurambo Răspunde

  Ce bine imi pare ca s-au descoperit chestiile astea. Eu citesc cu regularitate Idei in Dialog si ma tot mir de ce ma enerveaza aproape fiecare propozitie a lui TRU. Magarul scrie bine – ce e al lui e al lui. Dar imi dadea mereu senzatia de avocat al diavolului: el trebuie mereu sa arate prin sofisme ca albul e negru si invers. Nu Israelul e stat terorist, ci Hamas e devina. De ce se sinucid arabii sa omoare israelieni? de ce pun bombe in Londra? TRU are explicatii: fiindca Coranul le ofera virgine in rai. Bine, dar mai sunt si femei sinucigase. Aici TRU nu mai raspunde. Un propagandit bun al dreptei. Normal ca fara mortala si coloana vertebrala. Nu ar putea fi altfel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.