Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Întrebare: Când Antena 3 stă după Realitatea? Răspuns: Când nu stă Realitatea după Antena 3…

Vorbim de live-uri aici. Sau de breaking newsurile cu imagine de la locul faptei. Aţi înţeles ideea. Vedem uneori, la Antena 3 sau la Realitatea, cum stăm minute bune până ce omul căruia îi stau microfoanele la 7 – 14 cm de vârful buzelor începe să se exprime. Nu e vorba de probleme tehnice sau de lipsă de coordonare între redacţie şi echipa de teren. E vorba, efectiv (Sandra Stoicescu) şi pur şi simplu (Laura Chiriac) de o cutumă care, pentru jurnalistul de teren, e mai aprigă decât răcnetul regizorului de emisie: televiziunile se aşteaptă una pe alta astfel încât să intre cam deodată live.

În loc de o beţie de cuvinte, urmăriţi imaginile de mai jos. În cazul acesta, Antena 3 aşteaptă (cam mult, e drept, după poveştile din platou ale lui Ghişe) după cei de la Realitatea. În alte cazuri se întâmplă invers. Aşa că, dragi cetitori, cei care mai cârcotaşi fiind comentaţi când vedeţi pauze de astea la televiziunile împricinate, gândiţi-vă şi la chinezu care vă egzplică cele de mai sus…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ItYagguIJmU]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=0nFRYmcjfQE]

0 comentarii la “Întrebare: Când Antena 3 stă după Realitatea? Răspuns: Când nu stă Realitatea după Antena 3…

  1. Grădinariu Răspunde

    Interesantă teoria…

  2. simona ionescu Răspunde

    asta e practica, nu teorie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: