Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Încă o glumă proastă executată de Mircea Geoană

Deci Geoană merge la Ion Iliescu să îi ureze multe primăveri (cu sinceritate, of course) şi să îi dea preşedintelui de onoare tainul aniversar care i se cuvine. Pentru cei dintre voi, care sunt mai puţin atenţi decât ceilalţi, trebuie precizat că Iliescu face azi 78 de anişori bătuţi pe muchie. Adică o vârstă la care, dacă vorbeşti de funie în casa spânzuratului, eşti de o nonşalanţă vecină cu lipsa acută de bun simţ. Şi totuşi, Geoană, în mirifica sa superbie elocvenţială, o comite fără să clipească. „La mulţi ani, domnule preşedinte, la cei 78 de ani, că bunicul meu a murit la 90 şi ceva…”.

Băi, Mircea, eşti lovit cu pucul, măi???? Aiaiaiaiaiaiaiaiai…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=J9J_ztuvly0]

0 comentarii la “Încă o glumă proastă executată de Mircea Geoană

 1. hadean Răspunde

  Pana la urma vorba cu ‘prostanacul” are acoperire:-))))))))

 2. manole Răspunde

  Are. :P :P :P

 3. Andrei Monciu Răspunde

  Nu degeaba se leaga toti de coeficientul lui de prostie, care comparativ cu cel de inteligenta este ft ridicat. E cum ai spune pe post ca nush care femeie are 45 de ani…desi ea se tine tare si mare si pe deasupra tanara. Saracu Iliescu are planuri mari pt politica si Geoana vine si zice „uite pe bunicu’, are 78 de ani”. Cred ca l-a pus Iliescu sa stea in genunchi pe coji de nuca pt faza asta

 4. someone Răspunde

  Geoană rulz, nene. Mai rar gafeur ca domnia sa. :-)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: