Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Să fie într-un ceas bun, Anca!

Anca Alexandrescu se mărită astăzi. Nu insist asupra acestui fericit eveniment la care voi lua cu bucurie parte decât pentru a le ura mirilor casă de piatră şi pentru a preciza, cu maxim simţ de răspundere, că Adrian (mirele) este un tip absolut excepţional.

Dincolo de lucrurile care se spun la asemenea evenimente, eu altceva vreau să precizez. S-au spus multe şi se vor spune foarte multe despre Anca. Pentru că ea este în mijlocul evenimentelor şi pentru că aşa e rostul lumii: să vorbească şi cu şi fără rost. Un lucru, însă, nu poate să îl nege nimeni (şi nu voi arăta eu cu degetul direct pentru că veţi înţelege voi ce vreau să zic). Stă de ani de zile alături de Adrian Năstase. Nu mă refer la perioada când Năstase era mare şi tare prim-ministru şi lider incontestabil al PSD. Pentru că unii care nu ştiu cât e ceasul în treaba asta ar putea zice că Anca a stat aproape de ciolan. Nu mai ţin exact minte, dar parcă Anca nu a prins nici funcţie de ministru şi nici funcţie de parlamentar, darămite ceva poziţie de top în PSD, cât a fost Năstase mare şi tare. În vreme ce alţii…

Bun, dar după „căderea” lui Năstase? Când cei pe care i-a promovat şi i-a cocoţat în funcţii l-au părăsit şi i-au uitat brusc numărul de telefon? Anca a rămas alături de el. Şi a trecut alături de el prin toată această perioadă grea. Nu discutăm aici chestiuni juridice sau alte de astea. Ci discutăm despre trăsătura de carater al cuiva care stă alături de altcineva, când acest cineva este la pământ.

In my book, fidelitatea şi obrazul subţire sunt de nota 10. De aceea spun doar atât: jos pălăria, Anca, jos pălăria!

Distribuie pe:

0 comentarii la “Să fie într-un ceas bun, Anca!

 1. hadean Răspunde

  Corect, faptul ca un om nu spala putina in momentul in care se trece la impartirea picioarelor in dos spune de bine despre caracterul sau. Casa de piatra doamna, domnule.

 2. ihtys Răspunde

  e de apreciat ca a ramas langa el in vremurile tulburi, grele dar nu e de apreciat ca s-a asociat cu el de la bun inceput, cu aceasta personalitate lipsita de moralitate….

 3. ihtys Răspunde

  Peste 300 de pescari l-au huiduit la scenă deschisă pe fostul premier Adrian Năstase în cadrul unei şedinţe a Federaţiei Pescarilor din Delta Dunării, desfăşurată, ieri, la Tulcea.

  Năstase este acuzat de faptul că a iniţiat un proiect de lege prin care resursele Deltei vor fi concesionate din nou unor potenţi oameni de afaceri în detrimentul pescarilor tradiţionali. Lucian Sandală, preşedintele Federaţiei Pescarilor din Delta Dunării a întocmit un protest oficial care va fi trimis la Bucureşti.

 4. hadean Răspunde

  ok.Si?Aici e vorba despre o doamna care tocmai s-a maritat.Si nu-s nici eu fanul lui Nastase.

 5. Anca Alexandrescu Răspunde

  Cristi,

  Iti multumim mult pentru cuvintele frumoase si vreau si eu sa spun ca si tu ai fost unul din putinii mei prieteni si parteneri constanti. Alaturi de minunata ta sotie si cei doi copii adorabili. Va multumim pentru ca ati fost cu noi aseara si speram ca v-ati simtit bine! Va pupam cu drag!

 6. ihtys Răspunde

  Sper ca iubirea dintre Anca si Adrian sa nu se stinga indiferent de problemele care vor aparea….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.