21.07.2017

S-a înfocat mămăliga românească în Tăriceanu

Pe undeva, reacţia lui Tăriceanu la decizia Comisiei Europene în cazul Ford e lesne de înţeles. Ba, mai mult, e chiar pe placul românului asuprit de veacuri de tirani, străini, opresori, goţi şi vizigoţi, care român, din fotoliul cam răpciugos şi cu berea sleită în mână, simte că i se umfla ficatul în el dacă neşte oficialităţi române le mai dă peste botul subsidiar Europenilor.

Evident că declaraţia premierului a fost dată numai şi numai pentru televiziuni, care o dau pentru pulime. Şi, poate, un pic pentru cei de la Ford. Este mai clar decât accidentarea lui Mutu că decizia Comisiei Europene e precum ciocanul judecătorului de la CEDO, adică la revedere multă cu alte comentarii. Atunci, pentru că jocurile sunt deja făcute şi nu se mai poate rezolva nimic pe la Bruxelles, Tăriceanu, normal, îşi zice în barbă „ia să scot io ceva capital electoral, că şi aşa faza e fumată”. Şi poc cu declaraţia de mai jos cu nasturii. Iar cei de la Ford, măcar de ochii lumii, vor clipi feciorelnic din pleoapele miliardare, îi vor zâmbi curtenitor premierului şi vor scoate fără probleme cele 27 de miloane euro…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

De ce ascult Blog FM cu Vlad Petreanu

Când ziaristele îşi pierd uzufructul microfonului

Niciun comentariu încă

 1. ion
  joi, 28 februarie 2008, 13:14

  Nu vrea ca Romania sa fabrice nasturi, dar el importa de zor citroen. Original!!!

  Răspunde
 2. joi, 28 februarie 2008, 16:41

  Procesul e deja terminat nene Taricene! Da imi place al dracului de matale cum „joci”! Ia vezi nu mai au pe la Bulandra un loc liber, ca ai face cariera in teatru!
  ;))

  Răspunde
 3. sâmbătă, 1 martie 2008, 14:03

  e mamaligar scuzati expresia care nu macina nici propriile cuvinte, …doar propriile afaceri

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *