Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

S-a înfocat mămăliga românească în Tăriceanu

Pe undeva, reacţia lui Tăriceanu la decizia Comisiei Europene în cazul Ford e lesne de înţeles. Ba, mai mult, e chiar pe placul românului asuprit de veacuri de tirani, străini, opresori, goţi şi vizigoţi, care român, din fotoliul cam răpciugos şi cu berea sleită în mână, simte că i se umfla ficatul în el dacă neşte oficialităţi române le mai dă peste botul subsidiar Europenilor.

Evident că declaraţia premierului a fost dată numai şi numai pentru televiziuni, care o dau pentru pulime. Şi, poate, un pic pentru cei de la Ford. Este mai clar decât accidentarea lui Mutu că decizia Comisiei Europene e precum ciocanul judecătorului de la CEDO, adică la revedere multă cu alte comentarii. Atunci, pentru că jocurile sunt deja făcute şi nu se mai poate rezolva nimic pe la Bruxelles, Tăriceanu, normal, îşi zice în barbă „ia să scot io ceva capital electoral, că şi aşa faza e fumată”. Şi poc cu declaraţia de mai jos cu nasturii. Iar cei de la Ford, măcar de ochii lumii, vor clipi feciorelnic din pleoapele miliardare, îi vor zâmbi curtenitor premierului şi vor scoate fără probleme cele 27 de miloane euro…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=JAxShN5i9Os]

Distribuie pe:

0 comentarii la “S-a înfocat mămăliga românească în Tăriceanu

 1. ion Răspunde

  Nu vrea ca Romania sa fabrice nasturi, dar el importa de zor citroen. Original!!!

 2. artistu Răspunde

  Procesul e deja terminat nene Taricene! Da imi place al dracului de matale cum „joci”! Ia vezi nu mai au pe la Bulandra un loc liber, ca ai face cariera in teatru!
  ;))

 3. ihtys Răspunde

  e mamaligar scuzati expresia care nu macina nici propriile cuvinte, …doar propriile afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.