Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

De ce ascult Blog FM cu Vlad Petreanu

Vlad Petreanu se întreba într-un comentariu la un post aici pe chinezu „băi fraţilor, de ce ascultaţi voi emisiunea asta?”. Adică Blog FM. Atunci i-am răspuns cu o sinceră abureală că de aia şi de aialaltă. După emisiunea de ieri am un răspuns punctual: pentru că, tovarăşu Vlad, arăţi cu degetul înspre nişte bloguri excepţionale ca şi acesta. Un blog extraordinar de care m-am îndrăgostit pe loc. Drept pentru care de azi intră în blogroll la chinezu.

Şi pentru că îmi place aşa de mult şi pentru că nu mai am cum să inventez apa caldă, inaugurez de azi o nouă categorie pe chinezu: Raport săptămânal despre pitici. În care voi scrie despre senzaţionali mei copii, Mara şi Alecu. Adică de ce îmi tot zbat neuronul cu ce face Băsescu, cu ce îi zice Băsescu lui Boc să facă sau cu ce face Geoană şi dupa aia se rezgândeşte în 3 secunde? Bun, scriu şi de astea pentru că, e clar şi indubitabil, sunt virusat de politica asta dâmboviţeană şi nu cred că mai există antibiotic pentru mine. Dar, măcar din când în când, voi scrie şi despre piticii mei, aceşti minunaţi care îmi fac viaţa mult mai extraordinară decât aş fi crezut vreodată.

Distribuie pe:

0 comentarii la “De ce ascult Blog FM cu Vlad Petreanu

 1. Someone Răspunde

  Bună treabă 1. Ada Demirgian merită să fie citită, scrie fermecător.
  Bună treabă 2. Abia aştept să citesc despre piticii tăi.

 2. kmi Răspunde

  Daca si chinezu si amardezi zic ca e „de bine”, cu siguranta n-are cum sa fie altfel :).
  Noua categorie (raportul saptamanal) incepe de azi, nu?…macar o poza cu tanarul? (pe Mara am avut deja placerea sa o vedem).

 3. artistu Răspunde

  Deci o sa avem la chinez „piticuti blogosferici”!
  :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.