25.04.2017

Elena Udrea terorista, Adriana Săftoiu trădătoarea

Deci Adriana Săftoiu dă un interviu în revista „The One” în care îl ia la mişto pe Băsescu, despre care spune că se crede un Mesia (destul de penibil, deci adevărat în cazul lui) şi în care spune că Elena Udrea terorizează PDL. Citiţi în Jurnalul Naţional ce şi cum zice Pufuleţ.

Bun.

1. Adriana Săftoiu a fost ultimul mohican care a părăsit corabia prezidenţială, după ce toţi consilierii de nume şi de renume i-au dat cu flit lui Băsescu, pe măsură ce Mesia de la Cotroceni se transforma, asemenea scotchului în butoi cu un şobolan mort în el, într-o acreală psihopată cu veleităţi de grande jucător.

2. Adriana Săftoiu este consultant politic. Iar, ca şi consultant politic, portocaliul organic cu care a fost vopsită din cauză de Băsescu are nevoie de soluţii radicale de ştergere. Că altfel zona ei de zbenguială contractuală se reduce drastic şi, de altfel, uşor de înţeles şi priceput de ce. Aşa că trebuia să spurce cumva nimbul mesianic cotrocenist care o urmărea de ceva vreme precum umbra te urmează când ai lampa de interogatoriu luminând mereu asupra ta. Aşa că a ieşit cu atacul la Băsescu şi la mâna lui dreaptă, Elena Udrea.

3. Adriana Săftoiu este, teoretic, o trădătoare. Practic, nu este deloc aşa. Este doar un om de afaceri care acţionează aşa cum crede de cuviinţă pentru a-şi atinge interesul. Dacă are cineva probleme cu stilul ei, sfatul meu e să meargă la Golden Blitz să se trateze cu nişte şpriţuri lungi de vară. Mie mi se pare mai mult decât OK poziţia ei şi o înţeleg perfect.

4. Adriana Săftoiu nu mi-a plăcut la o singură fază din interviu. Atunci când îl laudă pe Adriean Videanu. Lauda în sine nu ar fi fost nici o fentă, dar coroborat (aoleo de când nu am folosit cuvântul ăsta şi cât o să treacă până o să îl mai folosesc…) cu lauda pe care soţul Claudiu a executat-o la adresa acelui personaj şi coroborată cu invidia unora din PDL cum că de ce soţii Săftoiu au contract numai cu unii şi cu alţii nu, deci toate acestea fiind spuse mi se pare un gest de un baroc întârziat şi cam forţat.

5. Elena Udrea. Chiar aţi crezut că îmi agit neuronul pe care îl mai am pentru a scrie ceva despre tanti profesor?

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Mi se suflă în cască să nu îi mai necăjesc pe politicieni pe blog

Lucruri care contează cu adevărat

Niciun comentariu încă

 1. kmi
  miercuri, 27 februarie 2008, 10:24

  Eu ma asteptam sa pastreze tacerea in continuare, insa tot o respect/admir/agreez, pentru ca ma gandesc ca exista explicatii/motive pentru actiunea dumneaei…

  Răspunde
 2. miercuri, 27 februarie 2008, 13:52

  N-am crezut, dar, speram, totuşi…

  Răspunde
 3. miercuri, 27 februarie 2008, 17:57
 4. blogideologic
  miercuri, 27 februarie 2008, 20:37

  Punctul 5 este o capodoperă! Celelalte, în perfecţiunea normală a blogului.

  Răspunde
 5. joi, 28 februarie 2008, 09:11

  In noua cazuri din zece, a scrie despre Elena Udrea ar fi o greseala.

  Răspunde
 6. marți, 11 martie 2008, 10:03

  […] caracatiţa PDlisto-Golden Blitzistă-gherţoistică în viziunea junelui Guşă. Asta în ciuda laudelor pe care soţii Săftoiu le-au adus mega-primarului care este şi care laude nu au nici o legătură cu nişte relaţii […]

  Răspunde
 7. newdada
  sâmbătă, 4 octombrie 2008, 10:45

  Nu ma asteptam ca tanti profesor sa stie dictonul in latina de pe blogul ei, oricum e penibila! Cred ca mai bine m-as pricepe eu la politica (eu care nu am nicio treabacu politica) decat tanti care croseteaza in direct. Saraca, oare nu stie ca „frumusetea” e trecatoare???

  Răspunde
 8. newdada
  luni, 6 octombrie 2008, 06:07

  treaba cu …

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *