Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Bloggerii nu au voie să scrie despre MAE

Deci Roxana scrie pe blog la ea despre o nouă gafă minunată a şi mai minunatului ministru de Extreme Adrian Cioroianu. Şi cum Roxana e şi jurnalistă la trustul Antenelor şi, deci, e cunoscută în lumea asta a băgătorilor de seamă de prin ministere, hop că primeşte un telefon de la purtătorul de cuvânt al MAE cum că de ce şi că care-i faza de a scris ea pe blog de Cioroianu.

Deci cum, băieţii ăştia sensibili ca o floare de cais în mijlocul Antarcticii se ocupă de diplomaţia românească? Care aveţi o batistuţă?…

0 comentarii la “Bloggerii nu au voie să scrie despre MAE

 1. artistu Răspunde

  Io zic sa facem un mic „brainstorming” si sa bagam vreo 100 de bloguri cate un post despre MAE si Cioroianu. Ne adunam? Dam si cu o leapsa?
  :D

 2. mihnea Răspunde

  artistule, sa stii ca tu esti un om desteptutz.. chinezule, baga, tata. :)

 3. manoland Răspunde

  chinezu, nasol dacă şefa pe politic la Antene are probleme cu gramatica. uită-te la finalul postului original despre gafa ăluia…

 4. ihtys Răspunde

  si io m-ai ca am avut probleme ca am scris de Nastase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: