Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Associated Press ar putea fi cumpărată de un trust arab

Mişto cu sursele astea deep deep undercover aflate sub protecţia anonimatului. Ca şi sursa care a spus celor de la Associated Press că în România, în celebrul şi deja mult prea frecangitul scandal al avioanelor CIA, s-au executat diverse transbordări ale unor pachete misterioase cu formă umană.

Şi eu am nişte surse deep deep undercover aflate sub protecţia anonimatului care îmi spun că Associated Press ar putea fi cumpărată de un trust arab de presă. Nu ştiu dacă respectivul trust are legături cu Al Quaeda, dar putem specula un pic. Sau, evident, putem întreba alte surse deep deep undercover aflate sub protecţia anonimatului…

0 comentarii la “Associated Press ar putea fi cumpărată de un trust arab

  1. artistu Răspunde

    Auleooo asta suna prea „a la OTV”. Hai sa avem si noi un pic de rabdarica si vom vedea!
    ;)

  2. andrei crivat Răspunde

    ce tare e postul tau. chiar ma intrebam de vreo 3 saptamani cum dracu sa confirm ceva zvonuri care mi-au ajuns la urechi, ca 51% din AP urma sa fie cumparata de o companie petroliera din Quatar, abia infiintata si care ar urma sa plateasca undeva intre 500 si 800 de milioane de euro pe cele 51%. Si cand sa renunt, pac vii tu cu postul asta, deci deja sunt 2 surse. ne mai trebuie una. ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: