Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Un europarlamentar PSD indisciplinat

Îl cheamă Ioan Cătălin Nechifor. Şi e europarlamentar PSD. Şi are un punct de vedere foarte pertinent asupra (ne)ocupării funcţiei de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD. Numai că tocmai pentru că are o poziţie pertinentă nu prea îl văd bine în vizorul lui Geoană. Exprimarea părerii este, uneori, o crasă indisciplină în PSD…

Ce spune Nechifor: „Lucrul acesta a devenit clar ieri, 19 februarie, odata cu depunerea candidaturii lui Dan Mircea Popescu, la conducerea acestui for. Discutiile privind faptul ca am cam avea presedinte statutar sunt anulate tocmai datorita acestei candidaturi. Nu poti sa te inscrii intr-o competitie daca esti presedinte ales, iar notiunea de consiliu national extraordinar nu cred sa existe.”

Ce spune Geoană: „În primul rând, avem un coleg, Dan Mircea Popescu care este preşedintele Consiliului Naţional de trei ani de zile şi care în opinia mea şi a majorităţii colegilor din conducere a făcut o treabă excelentă şi ar fi oarecum ingrat faţă de el să ne apucăm să facem un joc dă-te jos de pe scaun, să mă sui eu.”

Distribuie pe:

0 comentarii la “Un europarlamentar PSD indisciplinat

 1. balauru Răspunde

  esti cam in urma bre….:-)

  Din Ziarul:
  Nastase, tinut pe tusa

  Publicat la: 2008-02-05 în categoria Actualitate | Autor: Ziarul
  Adrian Nastase nu va reusi sa revina, in viitorul apropiat, intr-o functie de conducere, care sa ii ofere putere in PSD. Acest lucru se datoreaza refuzului presedintelui PSD, Mircea Geoana, de a-l sustine pe cel care ar putea sa ii ameninte, ulterior, pozitia de lider. Nastase intentiona sa candideze pentru presedintia Consiliului National, numai ca, in urma unor consultari interne, Geoana l-a reconfirmat practic la sefia Consiliului pe actualul presedinte, Dan Mircea Popescu (un apropiat al lui Ion Iliescu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.