21.04.2017

Răzvan Murgeanu a încercat o mică mită pentru Mihai Gâdea

Deci jenant. Incredibil cum poate să dea cu cazmaua în testicule un om ca Murgeanu, care, până acum, şi-a văzut de şantier şi şi-a construit o imagine de om harnic, gospodar, care stă în banca lui. După ce alaltăieri o comite enorm, ieri o comite definitiv, după cum ne spune (într-un mod cam dur, recunosc) Mihai Gâdea. La revedere, domnule Murgeanu…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Poporul secuiesc. Extrem de scurt tratat de zevzeceală

Cine zice că justiţia nu e independentă politic ăla e!

6 comentarii

 1. kmi
  joi, 21 februarie 2008, 11:13

  Io ma-ntreb, oare domnul Murgeanu s-o gandi sa-si dea demisia?

  Răspunde
 2. joi, 21 februarie 2008, 13:34

  Ce bagabont! Si io care imi doream sa il votez daca candida la primarie!
  :(

  Răspunde
 3. waszlaw
  vineri, 22 februarie 2008, 08:48

  chestia cu demisia nu ai sa o vezi in Romania… e bine ca stau in Sibiu, sasii nostrii,si daca sunt cretini, nu se lauda cu asta… penibila chestiune,dar nu surprinzatoare daca ma gandesc ca in umbra(sau poate nu chiar asa in umbra) zace tatucu’ Basescu.

  Răspunde
 4. anaconda
  luni, 19 mai 2008, 02:56

  Hai ma lasati-o ca macane, normal ca doamne fereste, daca Voiculescu va da ordine sa scufundati PD-L – ul…

  Răspunde
 5. joi, 19 iunie 2008, 20:29

  ——razvan murgeanu [cu literra mica ] cine este ,de unde vine – si cine il sutine —–?
  —- este interesant — cum ar raspunde acest IDIVID la intrebarea ; care este baza dobandirii colosalei sale averi –? — care era valoarea averii sale in 2007 — si care este astazi ?– cate comisioane a luat ?[ca functionar public] care sunt relatiile sale cu lumea interlopa –?–In esnta privid mutra acestui primat[ frunte-n gusta , privire TAMPA,mandibula puternica , brate lungi ,mers cocosat ,vorbire cu intrebuintari in exces a vocalelor , libidinos , unsuros , , caracteristic unei specii pe care inca nu a fost descoperita ] consider ca este o insulta pentru un om cinstit cati au mai ramas din aceasta TARA — Mizeria asta reprezinta marii talhari care de 18 ani au jefuit cu nerusinare si ordinar Romania — il alturam pe videanu , casuneanu , constanda ,oprisan,[psd]udrea, basescu, barbu , boagiu,bergeanu ,boureanu,.MANTALE,anastase etc– -A NU SE UITA BORFASII CE BANTUIE SI PRIN ALTE „PARTIDE” si multi altii care in primul rand ar trebui sa faca – parte din loturile — trimise in judecatA — dar vremea trebuie sa vina — istoria se repeta — iar sfidarile care se citesc pe fata acestor „maimute urlatoare” v-a pierii foarte curand — in esenta hoarda asta imi provoaca scarba–am zis –!

  Răspunde
 6. roxana
  marți, 3 noiembrie 2009, 09:04

  Pentru ca vreau o schimbare,pentru ca vreau o Romanie mai buna,pentru ca vreau mai multe locuri de munca pentru ca m-am saturat de atatea promisiuni fara niciun rezultat, la Brasov votam MIRCEA GEOANA.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *