Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Claudiu Săftoiu e membru al fan clubului "Adriean Videanu"

Nici nu mai ştii ce să zici. Adică, atunci când scrie, Claudiu Săftoiu chiar scrie foarte mişto. Dar în momentul când deschide gura e chiar nasol. În ceea ce mă priveşte (şi nu sunt singurul) Claudiu nu reuşeste să treacă de sticlă, deşi chiar are ce spune. În fine…

Dar poziţia sa de ieri din emisiunea „La ordinea zilei” de pe Antena 3 mi s-a părut de-a dreptul troglodită. Sigur, e părerea lui, dar asta e părerea mea despre părerea lui. Unii ar putea spune că infuzia de portocaliu pe care Săftoiu a primit-o încă îşi mai face efectele. Alţii ar putea spune că există anumite contracte de consultanţă între anumiţi politicieni şi anumiţi consultanţi-analişti. Dar să îi lăsam pe unii, alţii să spună ce vor şi să îl ascultăm pe fostul şef al SIE cum îşi dă cu părerea despre superbia administrativă a lui Adriean Videanu:

„Din punctul meu de vedere, Adriean Videanu ar trebui să continue, să-şi continue încă un mandat proiectele pe care le-a început. Din punctul meu de vedere, Adriean Videanu este primul primar de forţă după ’90 al Bucureştiului. Bucureştiul arată ca un şantier, e adevărat, s-au suprapus simultan zeci de lucrări pe infrastructură, dar în acest moment există mari şanse ca Bucureştiul să poată respira, să poată recupera marile restanţe în ceea ce priveşte remodernizarea lui în marile lui obiective pe un mandat al lui Videanu.”

Prin Monitoring Media.

Distribuie pe:

0 comentarii la “Claudiu Săftoiu e membru al fan clubului "Adriean Videanu"

 1. cineva Răspunde

  E jalnic, patetic la fel ca nevasta-sa. Si-a batut joc zeus de ei in cel mai mare hal cu putinta dupa ce ei i-au fost fideli ani de-a randul. Si continua amandoi sa-i sufle in panze lu marinaru. Ce sa zic, poate au primit ceea ce merita…. Oricum, raman la parerea mea: sunt patetici amandoi. Din punctul meu de vedere ei nu mai au demult ce sa-mi transmita.

 2. kmi Răspunde

  Mie imi place doamna Saftoiu, o consider ca fiind una din femeile agreabile, din toate punctele de vedere, din politica romaneasca. Despre domnul Saftoiu n-am pareri.

 3. artistu Răspunde

  Ai lasa-ma! Da de cat concediua a avut nu a vorbit nea Saftoiu? Nu Videnel a rezolvat ma capitala si aia de sub el! Si nu mai zic nmik ca incep sa injur ca un bucurestean suparat ce sunt!
  ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.