Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Ce ghinion pe Realitatea TV…

Ce porcărie şi faza cu Kosovo… Şi faza cu candidatura lui Năstase… Păi cum să nu te enervezi când tu, Realitatea TV, iniţiezi ditai campania împotriva taxei auto şi când să culegi roadele în materie de auto-promovare, uite ce căcălău de subiecte superimportante sunt pe agendă de îţi aruncă campania ta mai către spatele ştirilor?

Păcat, chiar păcat. Pentru că, din punct de vedere al creionării, construcţiei şi susţinerii unei campanii de PR, cei de la Realitatea au făcut o treabă excelentă. De manual. Atâta doar că s-au poticnit un pic pe final. Adică au lansat depunerea listelor cu cele peste 120.000 de semnături împotriva taxei exact când erau pe agendă subiecte mult, mult mai arzătoare. Pe de altă parte, cine le-ar fi putut garanta că în perioada următoare nu o să fie alte circuri maxime? Eu unul nu aş putea…

Distribuie pe:

0 comentarii la “Ce ghinion pe Realitatea TV…

  1. artistu Răspunde

    Io as fi mai dus-o un pic si as fi incercat sa mai adun voturi, pana la momentul prielnic!
    ;)

  2. manole Răspunde

    Realitatea chiar ca a facut o treaba de nota 10. Nu subiectele circuri maxime ma ingrijoreaza ci ca au dat-o la intors…cum ca guvernul tine cont de votul parlamentului dar ca are dreptul sa ia din motiune doar fragmente…ce vrea Tariceanu? vreo doua puncte : si o virgula ,!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.