Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Şi dacă Meleşcanu îşi dă demisia?

Nu mă pricep la chestiuni de ăştea juridice. Şi, am impresia, nimeni nu prea pricepe cu adevărat elucubraţiile consituţionale pe care, curat constituţional, Curtea Constituţională le foloseşte pentru a ne explică de ce avem o Consituţie atât de proastă.

Cum, spuneam, nu mă dă cunoaşterea legilor afară din casa blogului, mă rezum la a face un scenariu. De prost gust, normal, cam ca tot ce se întâmplă în politica mioritică.

Să zicem că Meleşcanu îşi dă demisia de la Apărare. Tăriceanu trebuie atunci să nominalizeze două persoane. Una la Justiţie, recte Meleşcanu, şi una la Apărare. La Justiţie, Curtea ne-a intromisionat constituţional în meandrele broşurii de căpătâi naţional şi a zis că Băsescu trebuie să accepte a doua propunere, recte Meleşcanu. La Apărare, gherţoistic vorbind, Tăriceanu ar putea să o nominalizeze pe Norica. Băsescu o respinge, firesc, dar poate face asta o singură dată. Apoi Tăriceanu mai face o nominalizare, firesc, în persoana lui Radu Stroe, firesc, iar Băsescu, pe principiul enunţat mai sus, este nevoit să îl accepte, firesc.

Pe voi nu vă doare capul?

Distribuie pe:

0 comentarii la “Şi dacă Meleşcanu îşi dă demisia?

 1. kmi Răspunde

  …zic si eu ca dl. Cristoiu „sa apara (naibii) o data, motivarea respingerii d-nei Nicolai – scrisa/redactata”…Din discutiile urmarite in diferite emisiuni, nu am ramas cu senzatia ca Presedintele poate respinge o singura data propunerea premierului si ca in mod CATEGORIC a doua propunere trebuie acceptata. Nu am ramas cu senzatia asta…

 2. moshu49 Răspunde

  chinezu punct eu – adicã tu: io zic cã de la Conquiztador ţi se trage; asta dacã nu eşti mânã’n mânã şi gurã’n gurã cu Geoanã. ;)
  multã sãnãtate lu’ capu’ lu’ matale! cã io dacã n-am, mã dor fãlcile :)

 3. mihnea Răspunde

  nu stiu, decizia CC-ului -zic io- e mult prea clara pentru plaiurile romanesti. in sensul asta parca-l vad pe baselu’ acceptand prima optiune oferita de tariceanu, asa, la misto.

 4. artistu Răspunde

  Ba nene ce ai gandit tu e mai incurcat ca itele din piesele de teatru a lu’ nenea Iancu! Daca ai de gand sa faci asa si in Partidul Socialist nu te mai iau!
  :)) :D :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.