Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Bogdan Olteanu face din ce în ce mai des apel la Dumnezeu

E greu să fii liberal zilele astea. Iar dacă mai eşti şi un liberal cu funcţie, ai cam pus-o… Aşa că şi Bogdan Oltean, ca tot românul în vremuri de restrişte, face apel la Dumnezeu. Dar nu acasă, pe înserate, sau în biserică, pe şestache. Live, în direct şi cu audienţă naţională, la poturile TV…

Bogdan Olteanu: Nu mai ştiu când Dumnezeu s-a făcut, 2000 şi un pic, 2003 cred că este ultimul recensământ. (Sinteza Zilei, Antena 3, ieri)

Bogdan Olteanu: Care din ele, Dumnezeule mare? Au fost nenumărate iniţiative de modificare a Legii SRTV, dar până în acest moment nu s-a conturat o viziune aş spune asupra viitorului acestei societăţi. (Faţă în faţă, TVR 1, ieri)

0 comentarii la “Bogdan Olteanu face din ce în ce mai des apel la Dumnezeu

 1. moshu49 Răspunde

  zic aşa (cã vãd cã nu mã laşi sã schimb blogu): Olteanu (pnl) îşi antreneazã vocabularul pentru când Oltean (pd-l) îi va aduce la aprobare legea aia minune cu bãgatu popilor în parlament. ;)

 2. artistu Răspunde

  Pai numa’ Dumnezeu ii mai poate ajuta pe ametzitzii aia!
  ;)

 3. The Lucifer Principle Răspunde

  A citit el ceva carte de Neuro Linguistic Programming si vrea sa se puna bine cu babele credincioase.. ce stiti voi =)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: